Super League 2

Θέλει παίκτες… άμεσα ο Άρης

Τουλάχιστον δέκα παίκτες μέχρι να αρχίσει η προετοιμασία στη Βουλγαρία θέλει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης στον Άρη. Δύο παίκτες αποχωρούν, τέσσερις πήραν δεύτερη ευκαιρία.

Η επάνδρωση του ρόστερ του Άρη προβληματίζει τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, καθώς η προετοιμασία της ομάδας άρχισε και δεν έχει παρά ελάχιστους «έτοιμους» ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.

«Λίγο-πολύ πρέπει μέχρι την αναχώρηση στη Βουλγαρία (σ.σ. 2-14 Αυγούστου θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Πράβετς), να πάρουμε 10 ποδοσφαιριστές. Αυτό που προσπαθούμε είναι η πίεση του χρόνου να μη μας κάνει να βιαστούμε. Η ανησυχία του κόσμου είναι εύλογη και την αντιλαμβάνομαι. Για μας το πιο εύκολο είναι να πάρουμε αύριο 10 παίκτες, αλλά το θέμα μας είναι αν τα στελέχη αυτά, θα είναι ικανά να προσδώσουν δυναμική στην ομάδα. Κοντός ψαλμός αλληλούια», δήλωσε στο «Αθλητικό Metropolis».

Στο μεταξύ, οι Παντελής Αντωνιάδης και Τάσος Καράδαης ενημερώθηκαν πως δεν είναι στα πλάνα της ομάδας, αν κι έχουν επαγγελματικό συμβόλαιο. Αντίθετα, μετά τον Μαζουλουξή που προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα και θα υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, τέσσερις παίκτες θα συνεχίσουν να προπονούνται με την ομάδα. Πρόκειται για τους Φουρτζίου (αριστερό χαφ), Ντούγκα (εξτρέμ), Βασιλόπουλο (αμυντικό χαφ) και Χουζούρη (δεξιός μπακ-χαφ) από την Κ-17.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x