Super League 2

Θέλει περισσότερα ο Τζεμπούρ

Η αποζημίωση που δίνει η Νότιγχαμ Φόρεστ στον Ράφικ Τζεμπούρ φαίνεται πως απέχει αρκετά από τα χρήματα που θέλει ο Αλγερινός επιθετικός για να πει το «ναι».

Έχει φανεί εδώ και αρκετές ημέρες πως το οικονομικό κομμάτι έχει παίξει σημαντικό ρόλο στο γεγονός ότι δεν έχει μείνει ακόμη ελεύθερος ο 30χρονος επιθετικός από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η ΑΕΚ περιμένει να αποδεσμευτεί από τον αγγλικό σύλλογο ο πρώην ποδοσφαιριστή της, ενώ ο ΑΠΟΕΛ του είχε δώσει διορία μέχρι την Πέμπτη και ίσως κάνει υπομονή μια-δύο ημέρες ακόμη, αλλά όχι παραπάνω.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη θα δώσει το πρώτο ματς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ στις 29 ή 30 Ιουλίου και θέλει να έχει στη διάθεση της άμεσα τον παίκτη για τον οποίον θα κάνει την οικονομική υπέρβαση, ώστε να είναι σε θέση να αγωνιστούν στους κρίσιμους αυτούς αγώνες.

Στην παρούσα φάση, τα λεφτά που ζητάει ο Τζεμπούρ, απέχουν πολύ από αυτά που του δίνει η Νότιγχαμ. Σύμφωνα με τον ΣΠΟΡ FM Κύπρου, o ΑΠΟΕΛ είχε επαφή την περασμένη Τετάρτη με τον μεταγραφικό του στόχο, ο οποίος ενημέρωσε ότι τα χρήματα που του δίνονται ως αποζημίωση είναι τα μισά από αυτά που ζητάει και για αυτό δεν έχει μείνει ελεύθερος.

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x