Γερμανία

Θέλει Πιζάρο το Αμβούργο

Το Αμβούργο αυξάνει την πίεση στη Μπάγερν Μονάχου, προκειμένου να αποκτήσει τον Κλαούντιο Πιζάρο, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από τους Βαυαρούς το ερχόμενο καλοκαίρι.

Από το 1999 αγωνίζεται στη Γερμανία, με εξαίρεση τη διετία 2007-2009 όταν βρέθηκε στο Λονδίνο για λογαριασμό της Τσέλσι. Ο Κλαούντιο Πιζάρο, στα χρόνια αυτά, έχει φορέσει τις φανέλες δύο, μόνο, γερμανικών ομάδων. Της Βέρντερ Βρέμης και της Μπάγερν Μονάχου. Το ερχόμενο καλοκαίρι, όμως, ενδέχεται να… δοκιμάσει την τύχη του με μια τρίτη, αυτή του Αμβούργου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας «4-4-2.com» η διοίκηση του Αμβούργου ασκεί έντονη πίεση στην αντίστοιχη της Μπάγερν Μονάχου, προκειμένου να αποκτήσει τον Περουβιανό επιθετικό.

Ο Πιζάρο, αν και τον Οκτώβριο συμπληρώνει το 35ο έτος της ηλικίας του, θεωρεί πως μπορεί να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο για δύο ακόμα χρόνια, τουλάχιστον. Για το λόγο αυτό επιθυμεί να μεταγραφεί σε ομάδα, στην οποία θα μπορέσει να παίζει περισσότερο, αφού ο χρόνος συμμετοχής του στη Μπάγερν είναι περιορισμένος.

Για τον Περουβιανό φορ έχουν ενδιαφερθεί κι άλλες ομάδες, αλλά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, το Αμβούργο βρίσκεται πιο κοντά στην απόκτηση του παίκτη. Από τη μεριά του ο Κλαούντιο Πιζάρο δεν έχει γνωστοποιήσει τις προθέσεις του, ακόμα, αλλά πληροφορίες θέλουν να μην είναι αρνητικός στην περίπτωση της ομάδας του γερμανικού Βορρά.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x