Μαχητικά Αθλήματα

Θέλει… ρεβάνς από Ράουζι η Κορέια

Μπορείς να το πεις και μαζοχισμό. Αφού βγήκε νοκ άουτ από τη Ρόντα Ράουζι σε 34’’, η Μπεθ Κορέια τώρα προκαλεί ξανά και ζητεί ρεβάνς.

Κάποιοι θα την πουν διψασμένη για εκδίκηση. Οι περισσότεροι… αδιόρθωτη που δεν «χόρτασε» ξύλο. Όπως και να’ χει, αφού η Μπεθ Κορέια έπεσε νοκ άουτ σε 34 δευτερόλεπτα από τη Ρόντα Ράουζι στο MMA, ζήτησε ρεβάνς από την Αμερικανίδα και μάλιστα με αρκετές προκλήσεις.

«Με έκριναν σκληρά για έλλειψη σεβασμού λόγω κακής μετάφρασης. Όμως είδαμε το αληθινό πρόσωπο της πρωταθλήτριας, να παριστάνει την άγια, αν και έλεγε δημόσια πως θα με κάνει να συναντηθώ με το Χριστό. Αυτή ήταν και η αληθινή της πρόθεση. Τα ΜΜΕ δεν το πρόβαλαν αυτό όμως. Ποτέ δεν θα αντιμετώπιζα κάποιον με πρόθεση να τον σκοτώσω ή να του σπάσω το λαιμό, γιατί από κάτι τέτοιο δεν υπάρχει επιστροφή. Ούτε πλάκα δεν θα έκανα με αυτό, γιατί όταν θες να σκοτώσεις κάποιον αδιαφορείς για τον πόνο που θα προκαλέσεις στην οικογένειά του. Καλώ, λοιπόν, τη Ρόντα Ράουζι! Είμαι εδώ για μια ρεβάνς μέσα στο 2016, πιο δυνατή, πιο ώριμη και θα τα ξαναπούμε τότε! Θέλω την εκδίκησή μου την κατάλληλη στιγμή», ανέφερε η Βραζιλιάνα μαχήτρια.

Θυμηθείτε το νοκ άουτ του πρώτου αγώνα:

Ronda Rousey Destroys Bethe Correia In 34 Seconds

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x