Βόλεϊ

Θέλει το… δώρο του απ’ την ΑΕΚ

Επιστροφή στις νίκες θέλουν Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ΑΕΚ που θα αναμετρηθούν στην πέμπτη αγωνιστική της Volleyleague, με τον Χόρχε Ελγκέτα να περιμένει… δώρο απ’ τους παίκτες της ομάδας του.

Επιστροφή στις νίκες θέλουν Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ΑΕΚ που θα αναμετρηθούν στην πέμπτη αγωνιστική της Volleyleague.

Οι «κιτρινόμαυροι» «καίγονται» για τη νίκη -που θα είναι η δεύτερη στο φετινό πρωτάθλημα- με τον Χόρχε Ελγκέτα, ο οποίος έχει τα γενέθλιά του σήμερα, να το ζητάει ως… δώρο απ’ τους παίκτες του.

Από την άλλη, ο Εθνικός προέρχεται από την επιτυχημένη ευρωπαϊκή δοκιμασία κόντρα στην Σόνενβερντ και την πρόκρισή του στους «32» του Τσάλεντζ Καπ, αλλά και την εγχώρια ήττα απ’ τον Ολυμπιακό που τον απομάκρυνε απ’ την κορυφή της βαθμολογίας, όπου συγκατοικούν πλέον οι «ερυθρόλευκοι» με τον ΠΑΟΚ.

Το μεγάλο χαρακτηριστικό πάντως, της αναμέτρησης είναι ότι η τελευταία νίκη που πήρε η ΑΕΚ κόντρα στον Εθνικό ήταν το 1997, όταν πασαδόρος των «κιτρινόμαυρων» ήταν ο νυν προπονητής του Εθνικού, Σάκης Μουστακίδης.

«Με τον αγώνα αυτόν ολοκληρώνουμε μια δύσκολη εβδομάδα», είπε ο τεχνικός του συλλόγου της Αλεξανδρούπολης και συνέχισε: «Θέλουμε να πετύχουμε το μεγάλο μας στόχο που είναι νίκες στους εντός έδρας αγώνες. Η ΑΕΚ μπορεί να έχει προβλήματα αλλά ο αγώνας είναι τηλεοπτικός και οι παίκτες της θέλουν να βγάλουν τον εγωισμό τους στο γήπεδο. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Πέρυσι η ΑΕΚ μας έκανε μεγάλες ζημιές στα νοκ άουτ μας σε Κύπελλο και Λιγκ Καπ. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μη χαλάσουμε την καλή πορεία μας».

Από την άλλη ο Χόρχε Ελγκέτα είπε για το ματς: «Ξέρουμε ότι έχουμε μια πολύ δύσκολη αποστολή σε μια πολύ δυνατή έδρα. Αλλά εμείς θέλουμε οπωσδήποτε βαθμούς και θα προσπαθήσουμε να μη γυρίσουμε με άδεια χέρια. Σίγουρα θα παρουσιάσουμε πιο ανταγωνιστική ομάδα από εκείνη στο παιχνίδι του Λιγκ Καπ, στο οποίο δεν αγωνίστηκαν οι τέσσερις ξένοι... Προετοιμαστήκαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε αυτή την εβδομάδα. Τα προβλήματά μας είναι γνωστά και στις προπονήσεις δεν φεύγουν από το μυαλό των παικτών, κάτι που είναι φυσιολογικό. Σφίγγουμε όμως τα δόντια και συνεχίζουμε. Εκτός από υπομονή κάνουμε και κουράγιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x