Stoiximan Super League

Θέλεις τρεις «κέρβερους»

Μπορεί ο Πανθρακικός να έχει ήδη ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Κωτσόπουλο και Βρονταρά όμως δεν σταματάει να κοιτάει περιπτώσεις γκολκίπερ. Τελευταίος ο Ντίνο Σέρεμετ.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μετά τον Νίκο Αναστασόπουλο, που έχει σε μεγάλη εκτίμηση ο Άκης Μάντζιος, στην ομάδα της Κομοτηνής τσεκάρουν και τον υψηλόσωμο Σλοβένο γκολκίπερ. Ο νέος τεχνικός του Πανθρακικού έχει εισηγηθεί στη διοίκηση την απόκτηση και τρίτου τερματοφύλακα, μετά τις ανανεώσεις των συμβολαίων του Κουτσόπουλου και του Βρονταρά.

Έτσι, αν δεν προχωρήσει η περίπτωση του γκολκίπερ της Κέρκυρας, ο Σέρεμετ θα είναι το νούμερο «ένα» φαβορί για να προστεθεί στο ρόστερ της ομάδας του Μάντζιου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x