Euro 2024

Θέλουν να σκοράρουν πρώτοι οι Ιάπωνες

Κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού, αν και προηγήθηκε, η Ιαπωνία δεν μπόρεσε να πάρει ούτε βαθμό. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Μάγια Γιοσίντα απέναντι στην Ελλάδα θα κυνηγήσει ξανά να πάρει κεφάλι στο σκορ.

Τα… ρέστα τους παίζουν Ελλάδα και Ιαπωνία στο μεταξύ τους παιχνίδι για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττα στην πρεμιέρα και γνωρίζουν καλά πως τα ξημερώματα της Πέμπτης θα έχουν την ευκαιρία τους.

Σύμφωνα με τον Μάγια Γιοσίντα, οι Ασιάτες θα προσπαθήσουν να είναι εκείνοι που θα ανοίξουν το σκορ, με την ελπίδα πως σε αντίθεση με ό,τι έγινε στο προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού, θα καταφέρουν να διατηρήσουν το προβάδισμα.

Η δήλωση του Γιοσίντα:

«Επειδή και εμείς και η Ελλάδα, χάσαμε στο πρώτο παιχνίδι είναι ένα εξαιρετικά κρίσιμο ματς και θα πρέπει να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο πολύ συγκεντρωμένοι.

Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το πρώτο γκολ και μετά να συνεχίσουμε να πιέζουμε για να μην βρεθούμε πάλι προ εκπλήξεως, όπως με την Ακτής Ελεφαντοστού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x