sport-fm.gr ΘΕΜΑ

ΘΕΜΑ: Δέκα παίκτες που επέστρεψαν στην πρώτη τους αγάπη!

Ο Γουέιν Ρούνεϊ είναι η τελευταία περίπτωση μεγάλου παίκτη που αποφάσισε να ολοκληρώσει την καριέρα του στον σύλλογο που τον ανέδειξε. Δεν είναι ο μόνος ωστόσο που επέστρεψε στην πρώτη του αγάπη.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ επέστρεψε σπίτι! Ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού κέρδισε τα πάντα με τους «κόκκινους διαβόλους» υπέγραψε συμβόλαιο με την Έβερτον και ξανά έγινε παίκτης της ομάδα που τον ανέδειξε.

Η επιλογή του Άγγλου ποδοσφαιριστή είναι σαφές δείγμα μίας συγκεκριμένης κατηγορίας πρωταθλητών. Είναι αυτοί που αφού κατακτήσουν τίτλους με κάποιο κορυφαίο σύλλογο επιστρέφουν στην πρώτη τους αγάπη!

Από τον Γουέιν Ρούνεϊ στον Φερνάντο Τόρες και από τον Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν μέχρι τον Αντρέι Σεφτσένκο, ιδού δέκα ποδοσφαιριστές που επέλεξαν να κλείσουν τον κύκλο της καριέρας τους εκεί από όπου ξεκίνησαν.

Γουέιν Ρούνεϊ

inner

Ο Άγγλος επιθετικός ξεκίνησε από την Έβερτον το 2002 μένοντας στα «ζαχαρωτά» μέχρι το 2004 όταν και πήρε μεταγραφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Λίγες ημέρες πριν ανακοινώθηκε η επιστροφή του στους «μπλε» του Λίβερπουλ μετά από 13 χρόνια!

inner

Φερνάντο Τόρες

inner

Έκανε τα πρώτα του βήματα στην αγαπημένη του Ατλέτικο Μαδρίτης το 2001 στην οποία έμεινε μέχρι το 2007, για να φύγει, να περιπλανηθεί και να επιστρέψει στην δική του «γη της επαγγελίας» το 2015.

inner

Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν

inner

Ο Αργεντινός μέσος μας συστήθηκε με την φανέλα της Εστουντιάντες φορώντας τη από το 1994 έως το 1996 (ενώ τη σεζόν 93-94 έπαιξε με την ομάδα Νέων) για να την ξαναβάλει το 2006 και να τη διατηρήσει επάνω του μέχρι το 2014. Φέτος επέστρεψε στην ενεργό δράση(!) μετρώντας πέντε παρουσίες!

Χοακίν

inner

Ξεκίνησε στη Μπέτις αγωνιζόμενος στους «πράσινους» της Σεβίλλης από το 2000 έως το 2006. Επέστρεψε το 2015.

inner

Χουάν Κάρλος Βαλερόν

inner

Δοξάστηκε κυρίως στην σπουδαία ομάδα της Λα Κορούνια, τα πρώτα του βήματα τα έκανε ωστόσο στη Λας Πάλμας φορώντας τη φανέλα της από το 1995 έως το 1997. Γύρισε το 2013 για να αγωνιστεί μέχρι το 2016 και πλέον είναι βοηθός προπονητή στην ομάδα της καρδιάς του.

inner

Μάξι Ροντρίγκες

inner

Η δίκη του αφετηρία ήταν η Νίουελς της Αργεντινής το 1999 με την οποία αγωνίστηκε για τρία χρόνια, έφυγε και επέστρεψε το 2012 συνεχίζοντας μέχρι σήμερα.

inner

Αντρέι Σεφτσένκο

inner

Εντυπωσίασε τον κόσμο του ποδοσφαίρου φορώντας τη φανέλα της Ντιναμό Κιέβου από το 1994 έως το 1999 παίρνοντας «εισιτήριο» για τη μεγάλη Μίλαν. Επέστρεψε για να κλείσει την καριέρα του το 2009 αγωνιζόμενος μέχρι το 2012 όταν και κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

inner

Χένρικ Λάρσον

inner

Ο Σουηδός επιθετικός έκανε τα πρώτα του βήματα στην Χόγκαμποργκ στην οποία θέλησε να ολοκληρώσει την σπουδαία διαδρομή του φορώντας τη φανέλα της το 2013 έστω και για δύο παιχνίδια.

inner

Ράφα Μάρκες

inner

Αγωνίστηκε στην Άτλας Γκουανταλαχάρα από το 1996 και για τα επόμενα τρία χρόνια, επιστρέφοντας το 2016 και συνεχίζοντας μέχρι σήμερα.

inner

Ντιέγκο Μιλίτο

inner

Ο Αργεντινός επιθετικός που στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης το 2010 με την Ίντερ του Μουρίνιο ξεκίνησε το 1999 από τη Ρασίνγκ Κλουμπ με την οποία αγωνίστηκε έως το 2003 όταν και μεταγράφηκε στη Τζένοα, επιστρέφοντας δέκα χρόνα μετά για να ολοκληρώσει την καριέρα παίζοντας για δύο σεζόν.

inner

Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x