sport-fm.gr ΘΕΜΑ

ΘΕΜΑ: Ιστορικό κάζο για τις γερμανικές ομάδες

Εφιαλτικό ήταν το ευρωπαϊκό τριήμερο που πέρασε για τις γερμανικές ομάδες που είχαν έξι ήττες σε ισάριθμα ματς για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες. Και υπήρχαν συνέπειες…

Κάκιστη και ίσως να είναι επιεικής αυτός ο χαρακτηρισμός ήταν η ευρωπαϊκή εβδομάδα που ολοκληρώθηκε για τις έξι εκπροσώπους της Γερμανίας. Όλες τους γνώρισαν ήττες, κάτι που είχε να συμβεί για δεκαετίες ολόκληρες.

Η Μπάγερν έχασε από την Παρί (3-0), η Ντόρτμουντ από τη Ρεάλ (1-3) και η Λειψία από την Μπεσίκτας (2-0) για το Champions League, ενώ η Χόφενχαϊμ από τη Λουντογκόρετς (2-1), η Χέρτα από την Έστερσουντ (1-0) και η Κολωνία από τον Ερυθρό Αστέρα (0-1) για το Europa League.

Η Γερμανία είχε να δει 0/6 σε ευρωπαϊκή εβδομάδα από (κρατηθείτε!) το 1981, ενώ τρεις ήττες σε μία αγωνιστική του Champions League δεν είχε ζήσει από το Νοέμβριο του 2014.

Αυτό το ιστορικό φιάσκο είχε και συνέπειες για τη Γερμανία, καθώς είδε την Ιταλία να την προσπερνά στην ειδική βαθμολογία της UEFA ανεβαίνοντας τρίτη με 64.082, ενώ εκείνη υποχώρησε τέταρτη με 63.998.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x