Επικαιρότητα

Θεοδωράκης: Η λύση θα έπρεπε να είναι πολιτική

Ανικανότητα και ιδεοληψία καταλόγισε ο Σταύρος Θεοδωράκης στην κυβέρνηση.

«Πέρα από το να παίρνεις μία απόφαση στη Βουλή, πρέπει να έχεις και ανθρώπινο δυναμικό που να έχει τη δυνατότητα και την εμπειρία να ασκήσει την πολιτική σου.

Ό,τι έχει αποφασιστεί σε σχέση με τις επενδύσεις, την απελευθέρωση της αγοράς και τις εξαγωγές δεν προχωράει, είτε από ανικανότητα- η οποία αποτελεί καθοριστικό παράγοντα- είτε από ιδεοληψίες», δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, στον ΣΚΑΪ 100,3, αναφερόμενος στο «ανθρώπινο δυναμικό των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».

Για τη συνεδρίαση του ΣΤΕ
Για τη σημερινή συνεδρίαση του ΣτΕ, η οποία αναμένεται απόψε να εκδώσει την απόφασή του για τη συνταγματικότητα ή μη του νόμου Παππά, ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε ότι η λύση θα έπρεπε να είναι πολιτική.

«Νομίζω ότι η απόφαση του ΣτΕ είναι καθοριστική αν και δεν θα έπρεπε. Θα έπρεπε να υπάρξει πολιτική πρωτοβουλία να διορθώσουμε το λάθος αυτό και δεν θα έπρεπε να περιμένουμε το ΣτΕ», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Η κυβέρνηση έκανε δύο λάθη. Το πρώτο είναι ο αριθμός των αδειών, καθώς ήταν παράλογη απόφαση το να αδειοδοτηθούν τέσσερα κανάλια όταν ήδη λειτουργούσαν αρκετά παραπάνω. Το δεύτερο είναι ότι σε καμία χώρα της Ευρώπης τις τελευταίες δεκαετίες δεν δόθηκαν τηλεοπτικές άδειες μόνο με οικονομικά κριτήρια.

Τα κανάλια έχουν να κάνουν και με το προσφερόμενο προϊόν. Τι στελέχη έχουν, πόσους εργαζόμενους έχουν, αν στηρίζουν τις ελληνικές παραγωγές και τι κόστος προγράμματος έχουν.

Νομίζω ότι μπορεί να βρεθεί λύση για το ΕΣΡ, αν η κυβέρνηση αποφασίσει να διορθώσει συνολικά την πολιτική της στη τηλεόραση», συμπλήρωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x