Επικαιρότητα

Θεοχάρης: «Μην υποβάλετε από τώρα το Ε9 για τα αγροτεμάχια, πέφτει το Taxis»

Έκκληση στους φορολογουμένους να υποβάλουν τις δηλώσεις Ε9 για τα αγροτεμάχια μετά τις 20 Σεπτεμβρίου λόγω υπερφόρτωσης του Taxisnet.

Να μην υποβάλουν οι φορολογούμενοι δηλώσεις Ε-9 για αγροτεμάχια μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου ζητά με μήνυμά του στο Τwitter ο γενικός γραμματέας Εσόδων Χ. Θεοχάρης, προκειμένου να υποβάλλονται έως τότε μόνο οι δηλώσεις Ε-9 για ακίνητα με κτίσματα, καθώς υπάρχουν προβλήματα υπερφόρτωσης του ηλεκτρονικού συστήματος Taxisnet.

Με το μήνυμά του μέσω του Τwitter ο κ.Θεοχάρης καλεί τους φορολογούμενους να υποβάλουν τα στοιχεία του Ε-9 για τα αγροτεμάχια μετά τις 20 Σεπτεμβρίου και μέχρι τις 14 Οκτωβρίου, οπότε λήγει η σχετική προθεσμία για τα αγροτεμάχια.

Σημειώνεται ότι η σχετική αναφορά του κ. Θεοχάρη δεν αφορά σε αγροτεμάχια που έχουν κτίσματα με ημιυπαίθριους ή όχι και τα οποία πωλήθηκαν ή μεταβιβάσθηκαν το 2012 και τα οποία θα πρέπει να δηλωθούν έως τις 20 Σεπτεμβρίου.

Πάντως, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθερών Επαγγελματιών απέστειλε τη Δευτέρα επιστολή προς τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων με την οποία ζήτησε να προσδιορισθεί νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων ακινήτων λόγω μη λειτουργίας του συστήματος.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x