Stoiximan Super League

Θερμή ερυθρόλευκη υποδοχή

Ο Ολυμπιακός δίνει το τελευταίο παιχνίδι για το 2014 στην έδρα της Καλλονής, κι αναμένεται να συμπαράσταση από τον κόσμο του, που σήμερα του επιφύλασσε θερμή υποδοχή στη Μυτιλήνη.

Περίπου 800 φίλοι του Ολυμπιακού ανέμεναν την αποστολή του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης, με τον κόσμο να επιφυλάσσει θερμή υποδοχή στον Μίτσελ και τους παίκτες του.

Το Σάββατο οι Πειραιώτες δίνουν κόντρα στην Καλλονή το τελευταίο παιχνίδι τους για το 2014 κι έχουν την ευκαιρία να προσπεράσουν (τουλάχιστον προσωρινά) τον ΠΑΟΚ, ανεβαίνοντας ξανά στην κορυφή.

Ο Ερίκ Αμπιντάλ μπορεί να αποχαιρέτησε, όμως θα ενισχύσει για μια ακόμα φορά την ομάδα δεδομένων των απουσιών των Μποτία, Αυλωνίτη. Για το λόγο αυτό ο Μίτσελ πήρε μαζί του και τον νεαρό αμυντικό από την δεύτερη ομάδα, Πραξιτέλη Βούρο (ως εναλλακτική λύση).

inner

inner

inner

Εκτός έμεινε ο Αφελάι (για τον οποίο διαρρέεται πως υπάρχει δυσαρέσκεια), ο τραυματίας Μιλιβόγεβιτς, ο Ντουρμάζ που ακόμα δεν έχει επανέλθει σε φουλ ρυθμό, ο Σαλίνο που δεν υπολογίζεται κι ο Φουστέρ, ο οποίος είχε χάσει και το ματς με τον Πανιώνιο λόγω ίωσης.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Αμπιντάλ, Μπενίτες, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Ντοσεβί, Φορτούνης, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μέγιερι, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ελαμπντελαουί, Ρομπέρτο, Γκαζαριάν, Σιόβας, Βούρος.

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x