Μουντομπάσκετ 2014

«Θερμό» επεισόδιο Τζόρτζεβιτς-Μίτσοβ!

«Πυρ και μανία» έγινε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς με τον Βλάντιμιρ Μίτσοβ, με αποτέλεσμα να στείλει το νέο παίκτη της Γαλατασαράι στα αποδυτήρια, κατά τη διάρκεια του φιλικού της Σερβίας με τη Νέα Ζηλανδία!

Δεν έχουν τελειωμό τα προβλήματα στην εθνική ομάδα της Σερβίας ενόψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Ισπανίας! Σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας, στον… αέρα είναι η συμμετοχή του Βλάντιμιρ Μίτσοβ, καθώς είχε ένα πολύ… θερμό επεισόδιο με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Σάσα Τζόρτζεβιτς, στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας κόντρα στη Νέα Ζηλανδία!

Στο δεύτερο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, ο Τζόρτζεβιτς απέσυρε τον Βλάντιμιρ Μίτσοβ στον πάγκο, με το νέο παίκτη της Γαλατασαράι να εκφράζει έντονα τη δυσαρέσκειά του. Το αποτέλεσμα ήταν, να γίνει «πυρ και μανία» ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας και να τον στείλει στα αποδυτήρια για το υπόλοιπο του ματς.

Όπως αναφέρεται στον Τύπο της χώρας, πλέον οι σχέσεις των δύο ανδρών είναι πολύ τεταμένες και αυτό είναι πολύ πιθανό να κοστίσει στον 29χρονο γκαρντ/φόργουορντ ακόμα και τη συμμετοχή στο προσεχές Μουντομπάσκετ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x