Games

Θεσσαλονικιός ο πανελλήνιος πρωταθλητής στο PES 2013

To Loux Cola Pro Seriers έκλεισε την αυλαία των τουρνουά Pro Evolution Soccer 2013 στην Αθήνα αυτό το Σαββατοκύριακο στο Athens Heart.

Στο πλαίσιο του τουρνουά, οι 64 καλύτεροι Έλληνες αναμετρήθηκαν σε ένα από τα κορυφαία τουρνουά της Ευρώπης, χαρίζοντας ένα συναρπαστικό θέαμα και πολλές εκπλήξεις στους fans του Pro Evolution Soccer που παραβρέθηκαν για να απολαύσουν το εντυπωσιακό αυτό gaming event.

Όμως στην κορυφή βρέθηκε ο 16χρονος Λάζαρος ‘IptamenosOllandos96’ Κοπανίδης από τους Νέους Επιβάτες, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως στην πρώτη οκτάδα βρέθηκαν 3 παίκτες από τη Θεσσαλονίκη. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι δεύτερος βγήκε ο βετεράνος Βολιώτης Δημήτρης Οικονόμου, ο πανελλήνιος πρωταθλητής του PES 2008. Σε όλα τα τουρνουά που έγιναν φέτος οι συμμετέχοντες κέρδιζαν ή έχαναν πόντους από την τελική κατάταξη. Η ετήσια κατάταξη PES Ranking είναι αυτή που καθορίζει κάθε χρόνο ποιοι είναι οι top 64 παίκτες που συμμετέχουν στους τελικούς του πρωταθλήματος και διεκδικούν τις 2 θέσεις που δικαιούται η χώρα μας στους τελικούς του παγκοσμίου.



Πηγή: enternity.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x