Ισπανία

Θεωρίες συνομωσίας για τη μεταγραφή Τσιτσαρίτο

Το ισπανικό ESPN παρουσίασε ένα σενάριο που πιθανώς να κρύβεται πίσω από την απόκτηση του Τσιτσαρίτο από τη Ρεάλ. Πώς εμπλέκονται σε αυτό οι «δουλειές» του Φλορεντίνο Πέρεθ.

Μια άκρως ενδιαφέρουσα-αλλά που μάλλον δεν μπορεί να αποδειχτεί-θεωρία συνωμοσίας πίσω από την κίνηση-έκπληξη της Ρεάλ να αποκτήσει δανεικό τον Τσιτσαρίτο παρουσιάζει το ισπανικό ESPN.

Το ρεπορτάζ συνδέει την απόκτηση του παίκτη με το γεγονός ότι χθες, Πέμπτη, η κατασκευαστική εταιρεία του προέδρου της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ, έκλεισε μια συμφωνία 432 εκατ. ευρώ για να κατασκευάσει τέσσερα υδροηλεκτρικά εργοστάσια και να ανακαινίσει άλλες πέντε τέτοιες μονάδες στην πόλη Τούλα του Μεξικού.

Πώς συνδέονται τα δύο γεγονότα; Ο Τσιτσαρίτο είναι εξαιρετικά δημοφιλής στην πατρίδα του και το ένα deal λέγεται πως βοήθησε το άλλο, ενώ παράλληλα η «βασίλισσα» προσδοκά να έχει σημαντικά έσοδα από πωλήσεις εμφανίσεων σε μια χώρα περίπου 120 εκατομμυρίων κατοίκων.

Το ESPN προσθέτει με… νόημα πως τον Ιούνιο η κατασκευαστική εταιρεία του ισχυρού άνδρα της Ρεάλ διαπραγματευόταν την ανάληψη του έργου ενός αυτοκινητοδρόμου στην Κολομβία και η συμφωνία ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα έναντι 700 εκατ. ευρώ. Στο μεσοδιάστημα οι Μαδριλένοι απέκτησαν από τη Μονακό τον… Κολομβιανό Χάμες Ροντρίγκες.

Συμπτώσεις ή όχι;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x