Επικαιρότητα

«Θηλυκές» κλοπές σε μαγαζιά σε Ηράκλειο και Αργοστόλι

Παρίσταναν τις πελάτισσες.

Δεν σκόπευαν να πληρώσουν η νεαρή γυναίκα και ο συνοδός της που μπήκαν σε ένα κατάστημα με ηλεκτρονικές συσκευές σε περιοχή του Ηρακλείου, παριστάνοντας ότι κοίταζαν τα εμπορεύματα. Όταν βρήκαν ευκαιρία, «βούτηξαν» έναν φορητό υπολογιστή και δυο κινητά και έγιναν καπνός.

Αυτό συνέβη στις 24 Φεβρουαρίου και ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφαλείας που ξεκίνησαν προανάκριση. Σχεδόν ένα μήνα μετά, η έρευνα οδήγησε σε δυο Έλληνες, μια 26χρονη και τον 24χρονο φίλο της, που δεν συνελήφθησαν ελλείψει αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Με την ίδια μέθοδο έδρασαν δυο νεαροί άνδρες και μια γυναίκα που μπήκαν ως πελάτες σε ένα κατάστημα στο Αργοστόλι, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης. Απασχόλησαν τον ιδιοκτήτη, άρπαξαν ένα τσαντάκι που είχε μέσα 175 ευρώ και προσωπικά αντικείμενα και διέφυγαν. Όμως, από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας ταυτοποιήθηκε μια 21χρονη Ελληνίδα που συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας, ενώ οι δύο συνεργοί της αναζητούνται.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x