F1

Θρίαμβος για Χάμιλτον και Mercedes στο «σπίτι» της Ferrari!

Επίδειξη δύναμης από τον Λιούις Χάμιλτον και τη Mercedes στη Μόντσα! Στην έδρα της Ferrari, ο Βρετανός πιλότος έκανε… βόλτα και «σκαρφάλωσε» στην κορυφή της βαθμολογίας. 2ος ο ομόσταβλός του, Μπότας!

Την 59η νίκη του -και μία από τις πιο άνετες…- πανηγυρίζει ο Λιούς Χάμιλτον!

Στο «σπίτι» της Ferrari, στη Μόντσα, ο Βρετανός πιλότος έφυγε εξαιρετικά στην εκκίνηση και κάνοντας… βόλτα, είδε πρώτος την καρό σημαία, σκαρφαλώνοντας», για πρώτη φορά στη σεζόν, στην κορυφή της βαθμολογίας!

Δεύτερος, δε, τερμάτισε ο ομόσταβλός του, Βαλτέρι Μπότας, με τη Mercedes να θριαμβεύει στην έδρα της μεγάλης της αντιπάλου. Όσο για τον Φέτελ, έμεινε τρίτος, χάνοντας, όπως προείπαμε, την πρωτιά στην κατάταξη των οδηγών.

Από εκεί και πέρα, ο Ντάνιελ Ρικιάρντο έκανε καταπληκτικό αγώνα, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση, ενώ πίσω του βρέθηκαν οι Εστεμπάν Οκόν και Λανς Στρολ, που δεν τα πήγαν τόσο καλά όσο στις κατατακτήριες. Ο Ολλανδός, πάντως, έφυγε καλύτερα από τον Καναδό στην εκκίνηση και έφτασε ως τη δεύτερη θέση, αλλά για λίγο…

Την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν Φελίπε Μάσα, Σέρχιο Πέρεζ και Μαξ Φερστάπεν.

Πλέον, λοιπόν, ο Χάμιλτον έφτασε τους 238 βαθμούς, με τον Φέτελ να μένει δεύτερος με 235 και τον Μπότας να είναι σταθερά τρίτος, στους 197. Στους κατασκευαστές, η Mercedes ξέφυγε στους 435, με τη Ferrari να έχει 373.

Επόμενος αγώνας, σε δύο εβδομάδες, το Grand Prix της Σιγκαπούρης.




inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x