Επικαιρότητα

Θρίλερ στο Ηράκλειο με την απαγωγή γνωστού επιχειρηματία

Το αυτοκίνητο του θύματος βρέθηκε τρακαρισμένο στην περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου

Συναγερμός έχει σημάνει από το μεσημέρι στην ΕΛ.ΑΣ, οι άνδρες της οποίας όπως όλα δείχνουν βρίσκονται αντιμέτωποι με υπόθεση απαγωγής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται πως στα χέρια κακοποιών έχει πέσει ο γιος γνωστού μεγαλοεπιχειρηματία της Κρήτης - επιχειρηματίας και ο ίδιοπς- που ζει και δραστηριοποιείται στο Ηράκλειο.

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από το μεσημέρι, οπότε και χάνονται τα ίχνη του επιχειρηματία, ενώ σύμφωνα με κάποιες ανεπιβεβαίωτες ακόμη πληροφορίες το αυτοκίνητο που οδηγούσε βρέθηκε εγκαταλελειμμένο και τρακαρισμένο σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου. Αν αποδειχθεί ότι ευσταθούν οι πληροφορίες αυτές δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο επιχειρήματος να έπεσε θύμα ενέδρας. Η απαγωγή έγινε κατά πάσα πιθανότητα από την περιοχή των Καλεσσών.

Την ίδια ώρα, εξετάζεται πολύ προσεκτικά το ενδεχόμενο να συνδέεται με την υπόθεση της απαγωγής ο διπλός εμπρησμός αυτοκινήτων σε απόμερο δρόμο κοντά στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου δύο οχήματα, ένα BMW και ένα αγροτικό, χωρίς πινακίδες τυλίχθηκαν στις φλόγες.

Πηγή: www.cretapost.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x