NBA

Θρήνος για τη μικρή fan του NCAA

Η μικρή Λέισι έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο βυθίζοντας στη θλίψη το NCAA, το Μίσιγκαν Στέιτ και τον φίλο της παίκτη της ομάδας, Άντριαν Πέιν.

Ήταν μία άνιση μάχη και η μικρή Λέισι την έχασε… Τα ξημερώματα της Τετάρτης απεβίωσε το οκτάχρονο κοριτσάκι που έπασχε από μία σπάνιας μορφής καρκίνο. Η πριγκίπισσα Λέισι, όπως την αποκαλούσαν, είχε αναπτύξει μία περίεργη όσο και σπάνια φιλία με τον παίκτη του Μίσιγκαν Στέιτ, Άντριαν Πέιν.

Γνωρίστηκαν πριν μια διετία, όταν ο 23χρονος άσος (2,08μ.) επισκέφτηκε ένα ογκολογικό νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν η μικρή. Και σε αντίθεση με ό,τι κατά κανόνα συμβαίνει, η επαφή τους δεν περιορίστηκε σε αυτή την επίσκεψη και εξελίχθηκε σε μια βαθιά ανθρώπινη σχέση. Ο Πέιν επισκεπτόταν συχνά τη μικρή Λέισι, που έκανε θεραπείες για να νικήσει την επιθετική μορφή καρκίνου που αντιμετώπιζε, ενώ κι αυτή ανταπέδιδε με παρουσίες στους αγώνες του.

Και δεν θα μπορούσε να λείψει από την κατάκτηση του τίτλου στο τουρνουά Big Ten, με τον θηριώδη σέντερ να παίρνει τη μικρή στους πανηγυρισμούς στους ώμους του και να τη βάζει να κόβει το διχτάκι από το καλάθι.

Τα άσχημα νέα μετέφερε στον Πέιν ο προπονητή του στο κολέγιο. «Αν και είχε προετοιμαστεί για αυτό, καθώς η κατάστασή της ήταν μη αναστρέψιμη, πάντα είναι δύσκολο. Όμως το αποδέχτηκε με τον τρόπο που του έμαθε η Λέισι. Του είπα ‘δεν μπορούν όλοι να αγγίξουν τη ζωή κάποιου με τον τρόπο που το έκανες εσύ’», τόνισε ο κόουτς Τομ Ίζο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x