Champions League

Θρύλος των… τεσσάρων ηπείρων

Σε όλο τον κόσμο έφτασε εικόνα του θριάμβου του Ολυμπιακού επί της Μαν. Γιουνάιτεντ. Προτάσεις για εμπορικές συμφωνίες από Άπω Ανατολή δέχονται ήδη οι «ερυθρόλευκοι».

Σε 207 χώρες σε όλο τον κόσμο έφτασε εικόνα της μεγάλης νίκης του Ολυμπιακού επί της Μαν. Γιουνάιτεντ (2-0)! Τόσο το ενδιαφέρον για τον αγώνα, κυρίως λόγω της παρουσίας των δημοφιλέστατων σε παγκόσμια κλίμακα πρωταθλητών Αγγλίας, όσο και επειδή ήταν το μοναδικό παιχνίδι της διοργάνωσης που διεξαγόταν εκείνη την ώρα, είχαν σαν αποτέλεσμα ο θρίαμβος των «ερυθρόλευκων» να προβληθεί παντού.

Συγκεκριμένα, 111 χώρες προέβαλαν τον αγώνα ζωντανά, σε Ευρώπη, Ασία, Αφρική και Αμερική, ενώ υπολογίζεται πως περίπου 400 εκατομμύρια τηλεθεατές (!) παρακολούθησαν τον αγώνα σε όλο τον κόσμο.

Τα οφέλη του Ολυμπιακού από αυτό δεν είναι μόνο σε πρεστίζ, αλλά έχουν και οικονομικές προεκτάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, το e-mail της ΠΑΕ έχει κατακλυστεί όχι απλώς από συγχαρητήρια μηνύματα από όλο τον κόσμο, αλλά και από προτάσεις για εμπορικές συμφωνίες από χώρες της Άπω Ανατολής (όπου διαθέτει τεράστια απήχηση η Μαν. Γιουνάιτεντ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x