Θύμα επιτήδειων απατεώνων έπεσαν χθες το πρωί τρεις ηλικιωμένες, σε διαφορετικές περιπτώσεις, στην Πάτρα.

Οι απατεώνες, με το πρόσχημα της επιστροφής φόρου και παριστάνοντας τους λογιστές, κατάφεραν να αποσπάσουν χρήματα και κοσμήματα από τις τρεις γυναίκες.

Οι δράστες εντόπισαν τα θύματά τους στο δρόμο και κατάφεραν μάλιστα να πείσουν τις δύο από αυτές, να τις μεταφέρουν στο σπίτι προκειμένου να τους δώσουν χρήματα και κοσμήματα.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση πλησίασαν μια ηλικιωμένη που ανέμενε σε στάση λεωφορείου, όπου παρουσιάστηκαν ως λογιστές του υιού της και με το πρόσχημα της επιστροφής φόρου, της απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και διάφορα κοσμήματα.

Στην δεύτερη περίπτωση, πλησίασαν μια ηλικιωμένη που ήταν πεζή και με το πρόσχημα της επιστροφής φόρου, την επιβίβασαν σε αυτοκίνητο που επέβαιναν και αφού την μετέφεραν στην οικία της, της απέσπασαν διάφορα χρυσά κοσμήματα.

Τέλος, πλησίασαν μια ακόμα ηλικιωμένη που ήταν πεζή, στην οποία παρουσιάστηκαν ως λογιστές του υιού της -και αυτή τη φορά- και με το πρόσχημα της επιστροφής φόρου, την μετέφεραν στην οικία της, όπου της απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστων δραστών, ενώ ενεργούνται συντονισμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Πηγή: Thetoc.gr

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ