Βόλεϊ

Θύμισε… εποχή Ντάντε ο Παναθηναϊκός!

Ο Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου γράφει για το τεστ που πέρασε με επιτυχία το «τριφύλλι» κόντρα στον ΠΑΟΚ και αποδεικνύει ότι μπορεί να είναι διεκδικητής τροπαίων

Η μοίρα τα έφερε έτσι, ώστε ο Άμαραλ Ντάντε να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Βραζιλιάνος μπορεί να είναι πλέον από την άλλη πλευρά του φιλέ, αλλά η… αύρα του «βοήθησε» τον Παναθηναϊκό να κάνει ένα παιχνίδι επιπέδου της εποχής που ο έμπειρος ακραίος αγωνίζονταν στους «Πράσινους».

Του Κωνσταντίνου Χατζηδημητρίου

Τότε δηλαδή που ο Παναθηναϊκός ήταν πρωταγωνιστής και διεκδικούσε όλους τους τίτλους των διοργανώσεων που συμμετείχε.

Όπως απέδειξε όμως τρόπαια μπορεί να διεκδικήσει και φέτος κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα στο ματς της Πυλαίας με το «Τριφύλλι» να σημειώνει μία επιβλητική νίκη με καθαρό σκορ (3-1) που θα μπορούσε να είναι και 3-0, αν στο τέλος του πρώτου σετ δεν έχανε την αυτοσυγκέντρωση του.

Οι δύο «πύργοι» Χαραλαμπίδης, Ρανγκέλ έκαναν τρομερό ματς με πολλά μπλοκ, καίριες επιθέσεις και τακτικό σερβίς, οι ακραίοι Τσίροβιτς- Μελγκαρέχο είχαν ωριμότητα και ψυχραιμία στα κρίσιμα σημεία, ενώ ο Θάνος Μαρούλης μοίρασε μαεστρικά το παιχνίδι από την θέση του πασαδόρου με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να έχει επιλογές από παντού.

Η ομάδα του Ανδρεόπουλου λοιπόν έχει μπροστά της τρεις διοργανώσεις, το Λιγκ Καπ (είναι ήδη στο φάιναλ φορ), το Κύπελλο και το πρωτάθλημα που θεωρητικά μπορεί να είναι πρωταγωνίστρια σε όλους.

Η εικόνα όμως του αγώνα δεν πρέπει να μας ξεγελάει σε σχέση με τον μελλοντικό ΠΑΟΚ, αφού είναι δεδομένο ότι στον δεύτερο γύρο θα δούμε άλλη ομάδα. Η επιστροφή Γκόμεζ σε συνδυασμό με την ποιότητα του Ντάντε θα κάνει τον «δικέφαλο» πολύ ισχυρό. Ο Βραζιλιάνος με το καλημέρα παρότι είναι ανέτοιμος έδειξε ότι μπορεί να κάνει την διαφορά, αφού όσο περνούσε η ώρα, είχε και καλύτερη απόδοση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x