Ευρώπη

Θυμήθηκε τον… Ολυμπιακό ο Μαχμούτι!

Η αρχή του… κακού για την Αναντολού Εφές ήταν ο δεύτερος προημιτελικός της Ευρωλίγκας κόντρα στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Οκτάι Μαχμούτι.

Η Αναντολού Εφές έπαθε ίσως το μεγαλύτερο κάζο της ιστορίας από την Μπάνβιτ, μένοντας εκτός από τους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος, με τον Οκτάι Μαχμούτι να το αποδίδει στα πολλά προβλήματα τραυματισμών, τα οποία άρχισαν από το δεύτερο προημιτελικό της Ευρωλίγκας κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να πω συγχαρητήρια στους παίκτες και στο προπονητικό τιμ της Μπάνβιτ και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στους τελικούς. Τον τελευταίο μήνα κάναμε μεγάλη προσπάθεια να ξεπεράσουμε τα πολλά προβλήματα τραυματισμών. Ο Φάρμαρ έπαιξε για 30 λεπτά ύστερα από πέντε εβδομάδες, με τα προβλήματα να ξεκινούν από το δεύτερο προημιτελικό με τον Ολυμπιακό και να συνεχίζονται ακόμα και σήμερα που τελείωσε η σεζόν», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Οκτάι Μαχμούτι μετά την ήττα-αποκλεισμό της Αναντολού Εφές από την Μπάνβιτ, από τους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x