Επικαιρότητα

Θωμαΐδης: «Κανένα ένταλμα για τη σύλληψή μου»

Οι αρχές δεν είχαν στην κατοχή τους κανένα ένταλμα για τη σύλληψη του Κυριάκου Θωμαΐδη, όπως δήλωσε ο ίδιος εκφράζοντας απορίες για την απόπειρα να συλληφθεί πριν προβληθεί η εκπομπή του.

Παράνομη ήταν η απόπειρα σύλληψης του Κυριάκου Θωμαΐδη, όπως δήλωσε ο ίδιος στο zougla.gr. Τρεις αστυνομικοί και ένας με πολιτικά επιχείρησαν λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα να οδηγήσουν τον δημοσιογράφο στο Αστυνομικό Τμήμα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, δίχως ωστόσο να έχουν τέτοιο δικαίωμα, σύμφωνα με δηλώσεις του.

«Οι αστυνομικοί δεν είχαν στην κατοχή τους κάποιο ένταλμα σύλληψης» δήλωσε ο Κυριάκος Θωμαΐδης προσθέτοντας ότι ανάμεσά τους βρισκόταν και ο διοικητής του ΑΤ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά Γιώργος Λαζάρου. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι ενημερώθηκε πως σε βάρος του έχει κατατεθεί μήνυση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, χωρίς όμως ο ίδιος να γνωρίζει το περιεχόμενό της παρά τις συνεχείς ερωτήσεις του προς τον κ. Λαζάρου.

Ο Κυριάκος Θωμαΐδης εξέφρασε την απορία του για το πώς έγινε απόπειρα σύλληψής του πριν από την προβολή της μαγνητοσκοπημένης εκπομπής, καθώς ήταν αδύνατο να γνωρίζει κάποιος το περιεχόμενό της και ως εκ τούτου να προχωρήσει σε μήνυση εις βάρος του.



Καρέ καρέ η είσοδος της αντεισαγγελέως στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ...


Έξοδος της αντεισαγγελέως από το κτήριο μετά την ολοκλήρωση της έρευνας...


Δείτε εικόνες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ...


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x