Viral

Τι άλλο θα ακούσουμε: Η Ιβάνκα Τραμπ μπέρδεψε πασίγνωστο Ιταλό ποδοσφαιριστή με... άγιο (pics)

Επικές στιγμές θα μας χαρίσει η οικογένεια Τραμπ. Αυτό είναι δεδομένο. Κατά την επίσκεψη της στην Ιταλία, η Ιβάνκα Τραμπ μπέρδεψε πασίγνωστο Ιταλό παίκτη με... άγιο!

Επίσημη επίσκεψη πραγματοποιεί ο Ντόναλτ Τραμπ στην Ιταλία και τον συνοδεύει σύσσωμο το σόι. Πάντα κοντά του, μιας και είναι σύμβουλος του, βρίσκεται η «πρώτη κόρη», Ιβάνκα Τραμπ, η οποία τον συνόδευσε μάλιστα ακόμα και στην επίσκεψη του στο Βατικανό και τον Πάπα Φραγκίσκο.

Επηρεασμένη προφανώς από τις αγιογραφίες στο Βατικανό, η Ιβάνκα έβλεπε παντού... αγίους. Όχι, δεν κάνουμε πλάκα.

Κατά την επίσκεψη της σε μια τρατορία της Ρώμης, είδε ένα κάδρο με το πορτρέτο του σπουδαίου αστέρα της Λάτσιο, Τζόρτζιο Κινάλια, που μεσουράνησε στα ιταλικά γήπεδα τις δεκαετίες 1970 και 1980, έχοντας πετύχει 93 γκολ με τους Λατσιάλι σε 203 συμμετοχές.

Βλέποντας, λοιπόν η Ιβάνκα Τραμπ την φωτογραφία του Κινάλια, ανάμεσα σε ένα σταυρό και μια φωτογραφία του Πάπα, σε μια τυπική διακόσμηση των παραδοσιακών εστιατορίων στη Ρώμη, ρώτησε τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας... «ποιος άγιος είναι αυτός».

Εντάξει, δεν χρειάζεται να γνωρίζει κάποιος τον Κινάλια για να αντιληφθεί ότι η φωτογραφία που θα δείτε είναι ενός ποδοσφαιριστή και όχι ενός Αγίου.

inner

Φανταστείτε τι θα γίνει άμα της πει κανείς για τον «Άγιο Ίκερ» Κασίγιας ή της διηγηθεί την ιστορία πίσω από την ιστορία του «Άγιου Γεώργιου Πρίντεζη».

Καλά, ας μην πούμε ούτε καν για το... «ποιος, ποιος, ποιος, ο Μαύρος ο Θεός»!

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανομανώλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x