Stoiximan Super League

Τι έγραψε ο Γιάχος στο φύλλο αγώνα

Στα αντικείμενα που έπεσαν, όταν ο Ντομίνγκες πήγε να εκτελέσει το κόρνερ, και τα καπνογόνα που άναψαν πριν από το ντέρμπι αναφέρεται στο φύλλο αγώνα ο Θανάσης Γιάχος. Ποια η πιθανή ποινή του ΠΑΟΚ.

«Φθηνά» φαίνεται πως θα γλιτώσει ο ΠΑΟΚ την απερισκεψία των οπαδών του, όταν ο Τσόρι Ντομίνγκες πήγε στο 62ο λεπτό του αγώνα να εκτελέσει ένα κόρνερ και έπεσαν… βροχή τα αντικείμενα από την «ασπρόμαυρη» εξέδρα.

Σύμφωνα με όσα έγραψε ο Θανάσης Γιάχος στο φύλλο αγώνα του χθεσινού ντέρμπι, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα τιμωρηθεί από την αρμόδια Πειθαρχική Επιτροπή της Λίγκας με πρόστιμο για όσα συνέβησαν με πρωταγωνιστή τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού.

Παράλληλα, ο διαιτητής του συνδέσμου της Χίου έγραψε και για τα εκατοντάδες καπνογόνα που άναψαν πριν από το παιχνίδι και έβαλαν… φωτιά στην Τούμπα.

Εν τω μεταξύ, η χθεσινή σύσκεψη στον ΠΑΟΚ υπό τον Ιβάν Σαββίδη ήταν η πιο σύντομη των τελευταίων μηνών, αφού ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου δεν είχε διάθεση να μιλήσει για πολλά, ενώ κατά την αποχώρησή του δεν μίλησε ούτε στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x