Επικαιρότητα

Τι είπε ο τέως βασιλιάς για τον Τσίπρα

Η αναφορά του Κωνσταντίνου για τον πρωθυπουργό και τη σχέση του με τον λαό.

Την άποψη του για την πρώτη αριστερή κυβέρνηση εξέφρασε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος ο οποίος αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα ανέφερε ότι: « είναι νέος και του αναγνωρίζει πως «δουλεύει σκληρά για να πετύχει αυτό που θέλει να πετύχει, όμως το αν ο λαός θα τον αφήσει να το κάνει είναι άλλο πράγμα».

Παράλληλα, εκτίμησε πως είναι πιθανό να έχουμε στο εγγύς μέλλον εκλογές, σχολιάζοντας
πως είναι σημαντικό η δημοκρατία να εναλλάσσεται, ενώ τάχθηκε υπέρ της απλής αναλογικής, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι όταν διόριζε την τελευταία του κυβέρνηση είχε προτείνει στον τότε πρωθυπουργό να καθιερωθεί και στο Σύνταγμα η απλή αναλογική, «να μη φοβόμαστε να γίνονται συμμαχίες».

«Όλοι οι Έλληνες που πηγαίνουν στην εξορία υποφέρουν», δήλωσε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος μιλώντας στην εκπομπή «Ιστορίες» του ΣΚΑΪ, τονίζοντας πως «είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί».

Αποκάλυψε μάλιστα ότι πάντα ήθελε πολύ να γυρίσει στην Ελλάδα, και ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν αισθάνθηκε ανεπιθύμητος στη χώρα μας, παρά τις όποιες αντιδράσεις από πολιτικά πρόσωπα, ενώ σχολίασε πως ο ίδιος δεν ανακατεύεται με την πολιτική.

Διέψευσε μάλιστα κατηγορηματικά τα σενάρια που θέλουν τον ίδιο ή τον γιο του, Νικόλαο, να μπαίνουν στην ενεργό πολιτική στην Ελλάδα, υπογραμμίζοντας πως η Ελλάδα έχει πάρα πολλούς πολιτικούς, έχει μπουχτίσει από πολιτικούς, και ούτε ο ίδιος ούτε και ο γιος του θέλουν να ανακατευτούν με την πολιτική.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x