Επικαιρότητα

Τι λέει ο γιατρός που φέρεται να σιδέρωσε τη γραμματέα του

Σε κατάσταση σοκ και με αφόρητους πόνους από τα εγκαύματα μεταφέρθηκε η 45χρονη, στο κέντρο υγείας της Αταλάντης τα ξημερώματα της Δευτέρας

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αταλάντης από τη νέα υπόθεση ‘’Σπυριδούλας’’ που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας 52χρονος γιατρός, ο οποίος διατηρούσε ιατρείο στην Αταλάντη κατηγορείται ότι «σιδέρωσε» την 45χρονη γραμματέα του με την οποία φέρεται να διατηρούσε ερωτικό δεσμό, όταν υποψιάστηκε πως διατηρεί παράλληλο δεσμό με αποτέλεσμα να της προκαλέσει πολλαπλά εγκαύματα στα χέρια, στην πλάτη και στο τριχωτό της κεφαλής.

Το protothema.gr επικοινώνησε με το γιατρό ο οποίος τόνισε πως τα γεγονότα δεν είναι έτσι όπως έχουν παρουσιαστεί χωρίς όμως να θέλει να μιλήσει περισσότερο.

‘’Αφήστε τη διαδικασία να κυλήσει και θα δείτε την εξέλιξη. Δεν έχω να δηλώσω τίποτα γιατί ότι και αν σας δηλώσω θα είναι σαν να προκαταβάλλω. Φυσικά εγώ μπορώ να πω τα δικά μου, η κοπέλα μπορεί να πει τα δικά της αλλά θα δείτε ότι στην πορεία δεν είναι έτσι’’, είπε χαρακτηριστικά ο γιατρός ο οποίος κατηγορείται ότι προκάλεσε εγκαύματα στην γραμματέα του με το σίδερο.

Την ίδια ώρα η τοπική κοινωνία κάνει λόγο για έναν ήρεμο άνθρωπο, ο οποίος δεν είχε εκδηλώσει ποτέ στο παρελθόν βίαιη συμπεριφορά. Όπως λένε μάλιστα πρόκειται για έναν εξαιρετικό επιστήμονα και καλό γιατρό με πολύ μεγάλη πελατεία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην Αταλάντη δεν ήταν ιδιαίτερη γνωστή η σχέση τους, ωστόσο ψιθυριζόταν το γεγονός ότι διατηρούσαν δεσμό.

Σοκαρισμένη μεταφέρθηκε η γραμματέας στο νοσοκομείο



Σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε η 45χρονη, στο κέντρο υγείας της Αταλάντης τα ξημερώματα της Δευτέρας και με βαριά τραύματα στο σώμα της. Η ίδια άφησε αρχικά να εννοηθεί πως άγνωστοι επιχείρησαν να τη ληστέψουν και της προκάλεσαν τα εγκαύματα στο σώμα. Χαρακτηριστικό είναι πως παρά τους αφόρητους πόνους δεν ήθελε να παραμείνει στο νοσοκομείο παρά τις συστάσεις των γιατρών.

Το protothema.gr επικοινώνησε με τη διευθύντρια του κέντρου υγείας Αταλάντης η οποία σημείωσε πως είναι η πρώτη φορά που βλέπει ένα τέτοιο περιστατικό κακοποίησης.

‘’Προσήλθε στις 4:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας στο νοσοκομείο. Την εξέτασε ο παθολόγος όπου διαπίστωσε χτυπήματα, εκχυμώσεις, ερυθρότητες και οιδήματα σε πολλές περιοχές του σώματος ενδεικτικά ξυλοδαρμού, ενώ και η ίδια ανέφερε επίθεση. Το πιο βασικό από τα τραύματα ήταν τα εγκαύματα δευτέρου βαθμού στα χέρια’’, λέει η κυρία Γεωργοπούλου και συμπληρώνει: ‘’Μας είπε ότι πήραν το σίδερο και την έκαψαν εμείς βέβαια δεν ρωτήσαμε πολλά πράγματα καθώς το πώς και το γιατί είναι δουλειά της αστυνομίας αλλά από αυτά που έλεγε η ίδια αναφερόταν σε ληστές που μπήκαν να τη ληστέψουν και χρησιμοποίησαν το σίδερο. Μετά την εξέταση αντιμετωπίστηκε κυρίως ο πόνος γιατί πόναγε φριχτά από τα εγκαύματα, της δόθηκαν παυσίπονα και αγχολυτικά καθώς ήταν στρεσαρισμένη και σοκαρισμένη και αντιμετωπίστηκαν και τα υπόλοιπα τραύματα που είχε. Δεν ήθελε να καθίσει πολύ, παρέμεινε περίπου μιάμιση ώρα. Θέλαμε να τη νοσηλεύσουμε περισσότερο αλλά δεν επιθυμούσε, ήθελε να φύγει. Από την πλευρά μας δεν κρίναμε ότι έπρεπε να γίνει διακομιδή στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, δηλαδή δεν κινδύνευε η ζωή της. Τα εγκαύματα είναι δευτέρου βαθμού, αντιμετωπίζονται αλλά είναι μία μακροπρόθεσμη θεραπεία που πρέπει να κάνει. Δόθηκαν πλήρεις οδηγίες στην κυρία η οποία αποχώρησε από εμάς για να πάει στο ΑΤ Αταλάντης’’.

Αρχικά το θύμα θέλοντας να αποφύγει τις κοινωνικές προεκτάσεις κατέθεσε στις αστυνομικές αρχές ένα σενάριο ότι δήθεν μπήκαν ληστές στο σπίτι της και με αυτό τον τρόπο την πίεσαν για να τους αποκαλύψει τα κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα.

Λίγο αργότερα αποκάλυψε την αλήθεια στους αστυνομικούς οι οποίοι συνέλαβαν χθες τον 52χρονο γιατρό, ο οποίος προσήχθη στη δικαιοσύνη με τη διαδικασία του αυτοφώρου αφού κατηγορείται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Ο 52χρονος γιατρός ζήτησε και πήρε προθεσμία από το αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Λαμίας και η εκδίκαση της υπόθεσης προσδιορίστηκε για την ερχόμενη Παρασκευή, αν βεβαίως εξασφαλιστούν οι απαραίτητες άδειες λόγω της αποχής των δικηγόρων.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x