Stoiximan Super League

«Τι μπορεί να κρύβει ο εκ νέου ορισμός Σιδηρόπουλου»;

Ερωτηματικά προκάλεσε στον Παναθηναϊκό ο ορισμός Σιδηρόπουλου με τον Παναιτωλικό. Στους «πράσινους» απορούν τι μπορεί να κρύβει η εκ νέου επιλογή του μετά την πρόσφατη παρουσία ματς με την Ξάνθη

Μόνο αδιάφορο δεν άφησε τον Παναθηναϊκό ο ορισμός του Τάσου Σιδηρόπουλου στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Λίγες μόλις μέρες αφότου σφύριξε το παιχνίδι Κυπέλλου με τη SKODA Ξάνθη, ο διαιτητής του συνδέσμου Δωδεκανήσου επιλέχθηκε ξανά για αγώνα των «πράσινων».

Κάτι που -σε συνδυασμό με τη γνώμη που υπάρχει για το παρελθόν του- δημιούργησε ερωτηματικά στην ΠΑΕ «τι μπορεί να κρύβει ένας τόσο σύντομος εκ νέου ορισμός του συγκεκριμένου ανθρώπου στη Λεωφόρο»;

Κατά τ’ άλλα, έγινε την Παρασκευή στην Κρήτη η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα με τον ΟΦΗ. Σε αυτή, λοιπόν, οι «πράσινοι» ζήτησαν αυξημένα μέτρα (κατά την άφιξη, τη μετακίνηση και τη συνολική παραμονή της ομάδας στο νησί), με τους Κρητικούς, αλλά και τη Σούπερ Λίγκα να διατυπώνουν παρόμοια αιτήματα.

Άλλωστε, στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι έχει καλλιεργηθεί κλίμα εσχάτως, με ανθρώπους του να λένε ότι «τον τελευταίο καιρό υπάρχει έμμεσο αλλά και άμεσο ύψωμα των τόνων, δυναμιτισμός του κλίματος και στοχοποίηση του Παναθηναϊκού εν όψει του συγκεκριμένου αγώνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x