Κώστας Νικολακόπουλος

Τι περίεργοι είμαστε όλοι μας…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναρωτιέται στο sport-fm.gr τι θα λέγαμε τώρα όλοι αν απλά υπήρχε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα…

***Εγώ δεν λέω ότι ο Ολυμπιακός παίζει καλά στο φετινό πρωτάθλημα. Άλλωστε και να το υποστήριζα, δεν θα με πιστεύατε κιόλας!

***Όμως λέω τι…περίεργοι είμαστε όλοι μας, κόσμος και φίλαθλοι.

***Διότι απλά σκεφθείτε κάτι. Ένα, μόνο ένα παιχνίδι, να είχε τώρα διαφορετική εξέλιξη, πόσο διαφορετικά πράγματα θα λέγαμε τώρα.

***Ας σκεφθούμε ρε παιδί μου ότι το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ έληγε 2-1 κι όχι 1-2. Δεν θα μπορούσε να κερδίσει ο Ολυμπιακός; Και που δεν έπαιξε καλά, δεν είχε ευκαιρίες να κερδίσει;

***Τώρα, ποια θα ήταν η βαθμολογία; Ολυμπιακός 33, ΠΑΟΚ 28, Παναθηναϊκός 26. Και θα είχαν και τα σημερινά παιχνίδια, από τα οποία το μάξιμουμ που μπορούσαν να κάνουν οι άλλοι δύο ήταν να μειώσουν τη διαφορά στους δύο και τέσσερις πόντους αντίστοιχα.

***Τι θα λέγαμε λοιπόν όλοι εμείς, σε μία τέτοια περίπτωση; Απλά με άλλο αποτέλεσμα σε ένα μόνο παιχνίδι. Να σας πω εγώ τι θα λέγαμε;

***Ότι ο Ολυμπιακός είναι μια χαρά. Ότι είναι η μόνη ελληνική ομάδα που συνεχίζει στην Ευρώπη, παίρνοντας εννιά πόντους στο Τσάμπιονς Λιγκ κερδίζοντας κι Ατλέτικο και Γιουβέντους, ότι είναι καθαρά πρώτος και στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, ότι έχει πάρει τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό και τέλος πάντων όλα καλά. Θα καταπίναμε δηλαδή και τις μέτριες εμφανίσεις και τις φυματικές νίκες και τα πάντα.

***Πολύ απλά, διότι τα αποτελέσματα μετράνε και κατά βάθος αυτά κοιτάμε όλοι μας. Και να το προχωρήσω κι ένα βήμα παραπάνω; Αν οι άλλοι δύο κέρδιζαν σήμερα κι ο Ολυμπιακός έχανε στην Καλλονή, τότε θα το γυρίζαμε πάλι το χαρτί! Και θα αναδεικνύαμε τα προβλήματα του Ολυμπιακού στην επίθεση και στην άμυνα και που τρώει εύκολα γκολ και που δεν έχει φαντασία στην επίθεση κλπ, κλπ.

***Μεταξύ μας, είναι έτσι η, δεν είναι;…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x