Γενικά

Τι σημαίνει η διοίκηση Πρωτοδικείου για τον Παναθηναϊκό

Μετά τη σημερινή εξέλιξη στη Γ.Σ. του Παναθηναϊκού Α.Ο, οι «πράσινοι» οδηγούνται σε Πρωτοδικείο. Διαβάστε τι σημαίνει αυτό στο sportfm.gr.

Όπως έγινε γνωστό, μετά και τη σημερινή επαναληπτική «άκαρπη» Γενική Συνέλευση για τον Παναθηναϊκό Α.Ο, το «τριφύλλι» οδηγείται στη λύση Πρωτοδικείου. Και αυτό, γιατί δεν προέκυψε κάποιος ενδιαφερόμενος για να «κατεβάσει» ψηφοδέλτιο και να αναλάβει την προεδρία του Ερασιτέχνη, σε αυτή την κρίσιμη περίοδο.

Έτσι, λοιπόν, για το επόμενο εξάμηνο (τουλάχιστον) οι «πράσινοι» θα έχουν διοίκηση ορισμένη από το Πρωτοδικείο και έτσι θα πορευτούν στη συνέχεια; Τι σημαίνει αυτό και τι θα γίνει από εδώ και στο εξής; Όλα τα παρακάτω:

-Όποιο μέλος του Α.Ο επιθυμεί, και αφού έχει συγκεντρώσει 12 ονόματα, μπορεί να δηλώσει στο Πρωτοδικείο ότι θέλει να αναλάβει διοίκηση. Το Πρωτοδικείο είναι αυτό που θα αποφασίσει.

-Τα χρέη δεν απαλείφονται. Συνεχίζουν να υπάρχουν.

-Η νέα διοίκηση δεν θα έχει τη δυνατότητα να κάνει ό,τι επιθυμεί αυτή. Πρακτικά, έχει διαχειριστικό ρόλο και φυσικά θα ελέγχεται από το πρωτοδικείο. Επί της ουσίας, η επόμενη περίοδος, μέχρι να βρεθεί άνθρωπος που θα θέλει να αναλάβει και να βάλει χρήματα στον Ερασιτέχνη, θα είναι ένα… μπάλωμα για τον σύλλογο.

Μένει να δούμε τις επόμενες ημέρες αν θα δηλώσει κάποιο μέλος ή μέλη του Α.Ο την επιθυμία ανάληψης διοίκησης στο Πρωτοδικείο ή όχι. Μέχρι τότε, ο Δημήτρης Μπαλτάκος παραμένει στον Α.Ο για καθαρά διαδικαστικούς και τυπικούς λόγους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x