Ισπανία

Τι τρέχει με Ρονάλντο;

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι καλά… Ο μέχρι πέρσι βιονικός Πορτογάλος δείχνει πλέον να αντιμετωπίζει προβλήματα. Το δείχνουν κα οι αριθμοί.

Είναι υπεραθλητής, με ταχύτητα που θα ζήλευαν σπρίντερ, αντοχή μαραθωνοδρόμου και άλμα που συναντά κανείς στο ΝΒΑ… Όμως και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι άνθρωπος και φαίνεται πως η «κατάχρησή» του έχει προκαλέσει προβλήματα στο σώμα του.

Οι αριθμοί είναι ενδεικτικοί. Ο άλλοτε ακούραστος και βιονικός Πορτογάλος έχει παίξει σε ολόκληρο το ματς μόνο στα τέσσερα από τα 16 τελευταία επίσημα παιχνίδια της Ρεάλ.

Από τα τρία φετινά ματς της «βασίλισσας» έχει βγάλει ολόκληρο μόνο τον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, ενώ αντίθετα έπαιξε από ένα ημίχρονο λόγω μυϊκών ενοχλήσεων στους δύο τελικούς του ισπανικού Σούπερ Καπ απέναντι στην Ατλέτικο.

Το κακό άρχισε στον πρώτο προημιτελικό του Champions League, όταν αντικαταστάθηκε στο 80’ του αγώνα με τη Ντόρτμουντ στο «Μπερναμπέου», ενώ έμεινε στον πάγκο στον επαναληπτικό. Στον πρώτο ημιτελικό με την Μπάγερν άντεξε 73 λεπτά, αλλά αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι για τον επαναληπτικό του Μονάχου και τον τελικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Από τις επτά τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος έβγαλε ολόκληρο μόνο το 90λεπτο με τη Βαλένθια, έπαιξε 62 λεπτά με την Οσασούνα και 9 λεπτά με τη Βαγιαδολίδ, ενώ ήταν νοκ άουτ με Ρεάλ Σοσιεδάδ, Αλμερία, Θέλτα και Εσπανιόλ.

Είναι προφανές πως η προσπάθειά του να βοηθήσει τη Ρεάλ να κατακτήσει τίτλους και… τον εαυτό του να κερδίσει ατομικές διακρίσεις έχει το τίμημά της στην «περιουσία» του 29χρονου επιθετικού, το σώμα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x