Euroleague

Τηλεφώνημα για βόμβα στο ΟΑΚΑ! (pics)

Την εκκένωση του ΟΑΚΑ στο ματς του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα ζήτησαν οι άνθρωποι της «πράσινης» ΚΑΕ, καθώς υπήρξε τηλεφώνημα για βόμβα! Ύστερα από περίπου 40 λεπτά ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

Αυτό δεν ξανάγινε! Ένα σάιτ και μία εφημερίδα δέχθηκαν τηλεφώνημα πως υπάρχει βόμβα στο ΟΑΚΑ, η οποία υποτίθεται πως θα έσκαγε στις 23:00, στο ματς του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της «πράσινης» ΚΑΕ να ζητήσουν την εκκένωση του γηπέδου!

Εκείνη τη στιγμή στο κλειστό του Αμαρουσίου ήταν περίπου 15.000 φίλοι του «τριφυλλιού». Ωστόσο, αφού η αστυνομία έκανε τους απαραίτητους ελέγχους, το ματς ξεκίνησε πάλι, ύστερα από περίπου 40 λεπτά διακοπής.

«Υπήρξε τηλεφώνημα σε ένα σάιτ και μία εφημερίδα πως στις 23:00 θα εκραγεί βόμβα. Μας ενημέρωσε η αστυνομία, ψάξαμε παντού και αποφασίστηκε να γίνει η εκκένωση του γηπέδου. Μπορεί να είναι ένα… χιούμορ, αλλά πρέπει να το αδειάσουμε. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού είναι μέσα με τον διαιτητή και τον κομισάριο για να αποφασιστεί τι θα γίνει», ανέφερε στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x