Επικαιρότητα

Τηλεμαχία Κικίλια - Τζανακόπουλου με αιχμή τα νέα μέτρα

«Η κυβέρνηση μιλά για συμφωνία δίχως δημοσιονομική επιβάρυνση, όταν η συμφωνία του Eurogroup προβλέπει μέτρα 2%, δηλαδή 3,6 δισεκατομμυρίων και μείωση του αφορολόγητου», σημείωσε ο Κικίλιας

Η κυβέρνηση μιλά για συμφωνία δίχως δημοσιονομική επιβάρυνση, όταν η συμφωνία του Eurogroup προβλέπει μέτρα 2%, δηλαδή 3,6 δισεκατομμυρίων και μείωση του αφορολόγητου ,σημείωσε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, κατά την διάρκεια τηλεοπτικής αντιπαράθεσης με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος διαβεβαίωσε πως η κυβέρνηση «δίνει μάχη» για τις συλλογικές διαπραγματεύσεις. Ο ίδιος εκτίμησε πως Αθήνα και θεσμοί, βρίσκονται στην τελική ευθεία για μία συμφωνία.

«Το ΔΝΤ αποδέχεται μέτρα και αντίμετρα», πρόσθεσε ο κ. Τζανακόπουλος κάνοντας λόγο για αμοιβαίο συμβιβασμό.

«Όχι μόνο αντίμετρα δεν υπάρχουν, αλλά υπάρχει άγρια φορολόγηση. Η πραγματική οικονομία στενάζει, το τραπεζικό σύστημα αιμορραγεί» υποστήριξε ο κ. Κικίλιας σημειώνοντας πως, το 87% των πολιτών αποδοκιμάζει την κυβέρνηση καθώς και το 75% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο ερώτημα για το αν μία κυβέρνηση της ΝΔ θα υλοποιήσει την συμφωνία που φέρνει η παρούσα κυβέρνηση, ο κ. Κικίλιας απάντησε ότι «θα συζητήσει με τους εταίρους για το πρόγραμμα».

Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x