Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Τιμωρήθηκαν τρεις πυγμάχοι για στοιχηματισμό!

Με αποκλεισμό από κάθε αθλητική διοργάνωση τιμωρήθηκαν τρεις πυγμάχοι από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, για στοιχηματισμό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Βαριά τιμωρία δέχτηκαν τρεις πυγμάχοι από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, για στοιχηματισμό κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο. Ο Άντονι Φάουλερ από την Μεγάλη Βρετανία και οι Στίβ Κόνελι και Μάικλ Κόνλαν από την Ιρλανδία δέχτηκαν ποινή αποκλεισμού από όλα τα αθλητικά γεγονότα, την οποία θα πρέπει να εκτίσουν με την συμμετοχή και την συνεισφορά τους σε κοινωνικά προγράμματα, έτσι ώστε να μπορέσουν να αγωνιστούν ξανά.

Συγκεκριμένα, ο Βρετανός στοιχημάτιζε αγώνες του Ολυμπιακού τουρνουά πυγμαχίας ενώ ο πρώτος Ιρλανδός έπαιξε τον αγώνα του απέναντι στον Μπιάμπα και ο δεύτερος στοιχημάτιζε αγώνες του Ολυμπιακού τουρνουά.

Ο Στίβ Κόνελι ισχυρίστηκε πως δεν γνώριζε ότι έπαιξε στο στοίχημα τον αγώνα του λέγοντας: «Μου είχαν φέρει μια ημέρα να υπογράψω πολλά χαρτιά και ίσως κάποιο από αυτά να ήταν στοίχημα». Από την άλλη, ο Μάικλ Κόνλαν έχει επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την θέση του καθώς μετά τον αγώνα με τον Ρώσο Νικήτιν από τον οποίο ηττήθηκε, έχασε την ψυχραιμία του και άρχισε να βρίζει και να χρησιμοποίει απρεπείς εκφράσεις, απέναντι στους κριτές αλλά και στους παράγοντες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πυγμαχίας.

Επιμέλεια: Αργυρώ Φλώκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x