Βόλεϊ

Τιμωρήθηκε για το… ψωμί και συνθήματα ο ΠΑΟΚ

Πρόστιμο 750 ευρώ θα πληρώσει ο ΠΑΟΚ για ρίψη… ψωμιών και υβριστικά συνθήματα από τους οπαδούς του στον τρίτο ημιτελικό των πλέι οφ της Volleyleague με τον Ολυμπιακό.

Για ρίψη… ψωμιών στον αγωνιστικό χώρο στον τρίτο ημιτελικό των πλέι οφ της Volleyleague τιμωρήθηκε το ΤΑΑ ΠΑΟΚ.

Όπως γράφτηκε στο φύλλο αγώνα και μετά την απολογία του δικέφαλου, του επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ, το οποίο ανήλθε στα 750 μετά από συγχώνευση με πρόστιμο για υβριστικά συνθήματα κατά του Μενέλαου Κοκκινάκη.

Η ανακοίνωση:
«Δικάζοντας βάσει του φύλλου αγώνα και της έκθεσης κομισάριου του αγώνα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός της 11ης Απριλίου 2016 (3ος ημιτελικός πλέι οφ) και λαμβάνοντας υπόψη τους ισχυρισμούς του εγκαλουμένου ΤΑΑ που αναπτύχθηκαν προφορικώς από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του, επιβάλλει:

1.Στο ΤΑΑ ΑΣ ΠΑΟΚ χρηματικό πρόστιμο 500 € για παράπτωμα μη ιδιαίτερης βαρύτητας (ρίψη κομματιών ψωμιού στην πλευρά της αντιπάλου ομάδας, αρ. 17 § 2Α περ. β του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού της ΕΣΑΠ)

2.Χρηματικό πρόστιμο 500 € λόγω ομαδικών υβριστικών συνθημάτων κατά αθλητή (αρ. 17 § 2Α περ. β και 26 § 5 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού της ΕΣΑΠ) και συνολικά, κατά συγχώνευση των ανωτέρω ποινών, επιβάλλει στο εγκαλούμενο ΤΑΑ το χρηματικό πρόστιμο των επτακοσίων πενήντα (750) ευρώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x