Πρόστιμο ύψους 300 ευρώ επέβαλε ο αθλητικός δικαστής στο ΤΑΑ ΑΕΚ για όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα του ματς κόντρα στη ΜΕΝΤ.

Οι «κιτρινόμαυροι» τιμωρήθηκαν για παράπτωμα μη ιδιαίτερης βαρύτητας, ενώ η ΜΕΝΤ απαλλάχθηκε μετά την απολογία της. Αντίθετα, τιμωρήθηκε ο Τζούλιαν Μπίσετ του συλλόγου της Τούμπας για υβριστική συμπεριφορά.

Αναλυτικά:

«Ο αθλητικός δικαστής Π.Καραγκουνίδης επέβαλε χρηματικά πρόστιμα στο ΤΑΑ ΑΕΚ και στον κεντρικό της ΜΕΝΤ Τζούλιαν Μπίσετ, ενώ αθώωσε το ΤΑΑ ΜΕΝΤ. Οι αποφάσεις:

Δικάζοντας βάσει του φύλλου αγώνος ΑΕΚ - ΜΕΝΤ της 21ης-3-2015 και λαμβάνοντας υπόψη τα από 26-3-2015 έγγραφα απολογητικά υπομνήματα που κατέθεσαν οι εγκαλούμενοι, όπως και το βίντεο του αγώνος:

α) επιβάλλει στον αθλητή JULIAN BISSETE χρηματικό πρόστιμο εκατό (100) ευρώ για ανάρμοστη συμπεριφορά του προς τους θεατές του αγώνα (αρ. 3α και 12 του πειθαρχικού κανονισμού της ΕΣΑΠ) κατ΄ ορθή επιτρεπτή μεταβολή κατηγορίας από την αρχικώς αποδοθείσα σε αυτόν κατηγορία της υβριστικής συμπεριφοράς και

β) απαλλάσσει το ΤΑΑ MENT.
Δικάζοντας βάσει του φύλλου αγώνος ΑΕΚ - ΜΕΝΤ της 21ης-3-2015 και λαμβάνοντας υπόψη το από 27-3-2015 έγγραφο απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε το εγκαλούμενο ΤΑΑ, όπως και το βίντεο του αγώνος:

α) επιβάλλει στο ΤΑΑ ΑΕΚ χρηματικό πρόστιμο τριακοσίων (300) ευρώ ως πειθαρχική ποινή για παράπτωμα μη ιδιαίτερης βαρύτητας (αρ. 17 § 2Α περ. β του πειθαρχικού κανονισμού της ΕΣΑΠ)
».

TAGS: A.E.K.