Επικαιρότητα

Την γλύτωσε μετά από «τρελή» πορεία σε χαράδρα!

Πραγματικά άγιο είχε ένας αγρότης από την ευρύτερη περιοχή της Φιγαλείας όπου σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτη μάρτυρα, την Πέμπτη.

Κατά την διάρκεια αγροτικών εργασιών που πραγματοποιούσε σε κτήμα τρίτου, στην Νέα Φιγαλεία, με το αγροτικό του μηχάνημα, με σκοπό να ανοίξει λακκούβες για να φυτευτούν ελιές, αυτό ενώ βρισκόταν σε κατηφορικό έδαφος ξέφυγε λόγω του μαλακού εδάφους και άρχισε μια τρελή πορεία περίπου 60 μέτρων από την κορυφή του βουνού προς τα κάτω σε μια χαράδρα.

Ο αγρότης μόλις αντιλήφθηκε ότι ο εκσκαφέας ήταν εκτός ελέγχου, έμεινε ψύχραιμος και κατάφερε να πηδήξει από την μπουλντόζα, στην μέση περίπου της «τρελής» πορείας της με αποτέλεσμα να μην τραυματιστεί σοβαρά.

Οι ιδιοκτήτες του κτήματος αμέσως έτρεξαν να βρουν που ακριβώς είχε πέσει ο οδηγός του μηχανήματος για να δουν αν έχει τραυματιστεί.

Ο αγρότης-οδηγός μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, ενώ μετά στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας για περαιτέρω εξετάσεις, όπου και οι γιατροί διαπίστωσαν πώς δεν είχε κανένα σοβαρό τραύμα. Ωστόσο παραμένει ακόμα για νοσηλεία και αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις επόμενες ώρες.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x