Europa League

Την… Κούμπο-σε!

Με δύο γκολ του Ιάπωνα Γιούγια Κούμπο, η Γιουνγκ Μπόις νίκησε 3-1 τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και πλησίασε στον πόντο Νάπολι και Σπάρτα που έμειναν στο 0-0 στην Πράγα.

Μόνο μετά το τελευταίο σφύριγμα των αναμετρήσεων της 6ης αγωνιστικής θα μάθουμε τις ομάδες που θα πάρουν το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο από τον 9ο όμιλο του Europa League.

Στο «μεγάλο» ματς της βραδιάς, Σπάρτα Πράγας και Νάπολι ακύρωσαν η μία την άλλη και συμβιβάστηκαν με το 0-0, αποτέλεσμα το οποίο πάντως βολεύει πολύ περισσότερο τους Ιταλούς. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στις λεπτομέρειες και ήταν εκείνοι που έχασαν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες, ενώ σίγουρα θα μπορούν να κάνουν λόγο για ατυχία αφού σε δύο περιπτώσεις τα δοκάρια σταμάτησαν το δρόμο προς τα δίχτυα και μια νίκη που θα τους έφερνε πολύ κοντά στην πρόκριση.

Οι δύο ομάδες συνεχίζουν να μοιράζονται την κορυφή του ομίλου με 10 βαθμούς, έναν παραπάνω από τη Γιουνγκ Μπόις που ακολουθεί. Οι Ελβετοί δεν αντιμετώπισαν προβλήματα απέναντι στην αδύναμη Σλόβαν κι επικράτησαν 3-1 μέσα στην Μπρατισλάβα, αφήνοντας την αντίπαλό τους στην ουρά δίχως βαθμό (τουλάχιστον ο Σούμα πέτυχε το πρώτο γκολ για λογαριασμό της). Πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Ιάπωνας επιθετικός Γιούγια Κούμπο, που σημείωσε δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του.

Την τελευταία αγωνιστική η Νάπολι υποδέχεται τους αδύναμους Σλοβάκους γνωρίζοντας πως κρατά την τύχη της στα χέρια της, ενώ την ίδια ώρα η Γιουνγκ Μπόις θα φιλοξενεί τη Σπάρτα Πράγας στο οποίο θα χρειαστεί τη νίκη για να περάσει, ενώ οι Τσέχοι θα ξέρουν ότι ακόμη και η ισοπαλία θα τους είναι αρκετή.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Σλόβαν Μπρατισλάβας-Γιουνγκ Μπόις 1-3
(11’ Σούμα – 9’ πεν. Ορό, 18’, 63’ Κούμπο)

Σπάρτα Πράγας-Νάπολι 0-0

Βαθμολογία

1. Νάπολι (8-3) 10
2. Σπάρτα Πράγας (11-4) 10
3. Γιουνγκ Μπόις (11-7) 9
4. Σλόβαν Μπρατισλάβας (1-17) 0

Τελευταία αγωνιστική (11/12)

Γιούνγκ Μπόις-Σπάρτα Πράγας (22:05)
Νάπολι-Σλόβαν Μπρατισλάβας (22:05)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x