Επικαιρότητα

Την μέρα υπηρεσία…το βράδυ «αταξία»

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε υπαστυνόμος που εκτελεί τα καθήκοντα του στον νομό Αττικής, λόγω του ότι διαπιστώθηκε πως τις ελεύθερες ώρες του έκανε διοργανώσεις πάρτι…επί πληρωμή.

Στην σύλληψη υπαστυνόμου προχώρησαν οι αρχές μετά από έρευνα που διεξήχθη από το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων, καθώς οι συνάδελφοι του εντόπισαν πως αναλάμβανε διοργανώσεις εκδηλώσεων επί πληρωμή ενώ συνελήφθη κατά την διάρκεια πάρτι σε κατάστημα του Νέου Ηρακλείου.

Από τον έλεγχο που διενεργήθηκε, εντοπίστηκαν ποικίλων ειδών παραβάσεις όπως παραβάσεις των υγειονομικών διατάξεων, καθώς και στέρηση αδείας για τη δημόσια εκτέλεση μουσικής η οποία σχετίζεται με την πνευματική ιδιοκτησία.

Για την εν λόγω υπόθεση έγινε και η σύλληψη των δύο υπευθύνων του καταστήματος, (ένας 26χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας 26χρονος Έλληνας), όπως και επίσης και των εννέα εργαζομένων που απασχολούσε το κατάστημα.

Επιπλέον συνελήφθησαν άλλοι δώδεκα ιδιώτες που κατηγορούνται για αδικήματα υγειονομικής νομοθεσίας, πνευματικής ιδιοκτησίας και της νομοθεσίας περί όπλων.

Σε έρευνα που έγινε αργότερα στην οικία του 27χρονου υπαστυνόμου, βρέθηκε ένα περίστροφο με 12 φυσίγγια, για το οποίο δεν είχε θεωρηθεί η άδεια οπλοφορίας, ενώ το όπλο ανήκε στον πατέρα του αστυνομικού, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) σε βάρος του υπαστυνόμου.

Επιμέλεια: Τέτα Πατουχέα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x