Χάντμπολ

Την Πέμπτη το ΑΕΚ-Διομήδης

Νέα μετάθεση στον ημιτελικό του Κυπέλλου Χάντμπολ Ανδρών μεταξύ ΑΕΚ και Διομήδη Άργους- Από Τετάρτη στην Αγία Βαρβάρα θα διεξαχθεί Πέμπτη στη Νέα Ιωνία.

Ευτυχώς αυτή την φορά η αλλαγή στον προγραμματισμό του αγώνα ΑΕΚ- Διομήδης Άργους για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ανδρών δεν ήταν μεγάλη.

Μετά το πρόβλημα που προέκυψε με το κλειστό της Αγίας Βαρβάρας (δεν είχε άδεια λειτουργίας) η ΟΧΕ κατάφερε και βρήκε έδρα για τον αγώνα στο κλειστό της Νέας Ιωνίας για αύριο Τετάρτη ώρα 20:00, ωστόσο η αστυνομία είχε αντιρρήσεις, αφού περίπου την ίδια ώρα λίγα δύο χιλιόμετρα μακριά στην Νέα Φιλαδέλφεια θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση ΑΕΚ- Παναθηναϊκός στο βόλεϊ Γυναικών.

Ως εκ τούτου η Ομοσπονδία εξέτασε το ενδεχόμενο η αναμέτρηση να μεταφερθεί την Πέμπτη και ώρα 20:00 στο κλειστό της Νέας Ιωνίας με την σύμφωνη γνώμη του Δήμου και της Αστυνομίας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

"Μετάθεση του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος ανδρών ΑΕΚ- Διομήδης Άργους.

Η ΔΕΠ/ΟΧΕ ανακοινώνει ότι ο προγραμματισμένος αγώνας για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος χάντμπολ ανδρών μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ-Διομήδης Άργους, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4/3/2015 και ώρα 18:30 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Αγίας Βαρβάρας, μετατίθεται για την Πέμπτη 5/3/2015 και ώρα 20:00 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας.

Ο αρχικά ορισμένος αγώνας στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Αγίας Βαρβάρας δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί, καθόσον η συγκεκριμένη αθλητική εγκατάσταση στερείται άδεια λειτουργίας, οπότε δεν ήταν δυνατόν η γηπεδούχος ομάδα (ΑΕΚ) να εκδώσει άδεια τέλεσης αγώνα.

Με προσπάθειες της ομοσπονδίας, ο ημιτελικός μεταφέρθηκε στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας, ωστόσο, μετά από υπόδειξη της Διεύθυνσης Βορειοανατολικής Αττικής, γνωστοποιήθηκε στην ΟΧΕ ότι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4/3/2015, αφού την ίδια ώρα σε κοντινή απόσταση (κλειστό Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας) ήταν ήδη ορισμένος ο αγώνας βόλεϊ γυναικών ΑΕΚ-Παναθηναϊκός.

Μετά την εισήγηση της Αστυνομίας, η ΔΕΠ/ΟΧΕ μετέθεσε το παιχνίδι για την Πέμπτη 5/3/2015".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x