Stoiximan Super League

Την… ψάχνουν για την Παιανία

Την χρήση της Παιανίας με χαμηλή τιμή για αρκετά χρόνια προσπαθούν να εξασφαλίσουν ιθύνοντες του Παναθηναϊκού που εντείνουν τις ομιλίες τους με τον Βαρδινογιάννη, που του ανήκουν οι εγκαταστάσεις.

Εντείνονται οι προσπάθειες εξασφάλισης της Παιανίας για αρκετά χρόνια ακόμη από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» έχουν συνηθίσει να προπονούνται εκεί και θα ήταν αλλόκοτο να αποχωρήσουν. Οι ιθύνοντες της ομάδας τις τελευταίες μέρες συζητούν την υπόθεση με άτομα της οικογένειας Βαρδινογιάννη που έχουν στην κατοχή τους τις εγκαταστάσεις για να υπάρξει η χρυσή τομή.

Οι παλιοί ιδιοκτήτες της ομάδας έδωσαν δωρεάν το προπονητικό κέντρο της Παιανίας για αυτή τη χρονιά όμως αυτό είναι αδύνατον να συνεχιστεί. Σίγουρο είναι πως θα υπάρξει καλύτερη τιμή, με τους ανθρώπους της οικογένειας Βαρδινογιάννη να επιδιώκουν συμβόλαιο πολυετές αναφορικά με την χρήση των εγκαταστάσεων. Το θετικό είναι πως και οι δύο πλευρές επιθυμούν συμφωνία αλλά εάν δεν υπάρξει πρόταση με τα απαιτούμενα χρήματα, κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x