Αγγλία

Τίτλοι τέλους για Αρσάβιν;

Την αποχώρησή του από την ενεργό δράση φέρεται να σκέφτεται ο Αντρέι Αρσάβιν, σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από την Αγγλία.

Εντυπωσίασε τους πάντες στα 9 χρόνια που έπαιξε στη Ζενίτ. Ήταν ο πρωταγωνιστής της εθνικής Ρωσίας στο Euro του 2008. Στην Άρσεναλ, όμως, στην οποία ανήκει από το 2009, δεν κατάφερε να πείσει για την αξία του και η απόδοσή του ήταν κατώτερη των προσδοκιών. Για το λόγο αυτό, ο Αντρέι Αρσάβιν, αν και ακόμα δεν έχει συμπληρώσει το 32ο έτος της ηλικίας του, φέρεται να σκέφτεται την αποχώρησή του από την ενεργό δράση το ερχόμενο καλοκαίρι, όπως αποκαλύπτουν αγγλικές εφημερίδες.

Πριν από λίγες μέρες είχε γίνει γνωστό πως ομάδες των ΗΠΑ σκέφτονται σοβαρά την απόκτηση του Ρώσου, ενώ και ομάδες της πατρίδας του είχαν εκδηλώσει την επιθυμία τους να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Αυτό, όπως φαίνεται, δεν δείχνει να ικανοποιεί τον Αρσάβιν, ο οποίος βρίσκεται κοντά στην απόφαση να… κρεμάσει τη φανέλα του.

Απομένει να δούμε πώς θα ολοκληρωθεί η χρονιά για τον Ρώσο και ποια στάση θα κρατήσει η Άρσεναλ. Θα είναι, πάντως, μεγάλη έκπληξη αν ο Αντρέι Αρσάβιν σταματήσει την καριέρα του πρόωρα και άδοξα.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x