Αγγλία

Τίτλοι τέλους για Φαν Πέρσι το καλοκαίρι!

Η καριέρα του Ρόμπιν Φαν Πέρσι στο Ολντ Τράφορντ μαλλον θα ολοκληρωθεί στο τέλος της τρέχουσας σεζόν αν πιστέψουμε τα δημοσιεύματα που ολοένα και πληθαίνουν στην Βρετανία σχετικα με το μέλλον του!

Ο Ολλανδος αποτελεί ενα αγκάθι αυτη την ωρα στα οικονομικά πλανα, αφού οπως αποκαλύπτει η Daily Telegraph εάν στο τέλος του Αυγούστου παραμένει ακόμα ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ θα πρέπει να εισπράξει ένα μπονους αξίας 10 εκατομμυρίων λιρών, που ήταν βασικός όρος του συμβολαίου του όταν το υπέγραψε το καλοκαίρι του 2012 φεύγοντας από την Αρσεναλ!

Παρά τις αντιρρήσεις που υπήρχαν τότε από τον εκτελεστικό διευθυντή Ντειβιντ Γκιλ σχετικά με το εάν ένας ποδοσφαιριστής με το ιστορικό των τραυματισμών του Φαν Πέρσικαι θα άξιζε το ρίσκο συνολικής αξίας περίπου 80 εκατομμυρίων ευρώ μεταξύ μεταγραφής και αμοιβών το deal προχώρησε επειδη επέμενε ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον!

Και φυσικα με τη πρώτη χρονια τον δικαίωσε αφού η Γιουναιτεντ με τα γκολ του επανέκτησε τα πρωτεία! Ομως τα χρονια περνούν και τα πόδια του Ολλανδού σταρ παραμένουν εύθραυστα οποτε ο Λουις Φαν Χααλ θα προχωρήσει οπως γράφει η Manchester evening Standard στην αντικατάσταση του το καλοκαίρι με πρωταρχικούς στόχους τον Τομας Μιλερ της Μπαγερν και τον Εντινσον Καβανι της Παρί Σεν Ζερμέν .

Πηγή: England365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x