Κώστας Νικολακόπουλος

Το 2012 δεν είναι μακριά…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο www.sport-fm.gr τις ομοιότητες φέτος σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ του Ολυμπιακού με το 2012…

*** Ο Ολυμπιακός απόψε πανηγυρίζει το 42ο πρωτάθλημα της ιστορίας του στο ποδόσφαιρο. Κι είναι ήδη και στον τελικό του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει την Ξάνθη, με στόχο το νταμπλ.

*** Στο μπάσκετ ο Ολυμπιακός πανηγύρισε χθες μία μεγάλη νίκη, που τον βάζει στο δρόμο για να πάρει το πρωτάθλημα. Και ήδη βρίσκεται και στο φάϊναλ φορ της Ευρωλίγκας.

*** Κι εγώ σκέφτομαι ότι το 2012 δεν είναι...μακριά.

*** Το 2012 ο Ολυμπιακός έκανε νταμπλ στο ποδόσφαιρο, αφήνοντας πίσω του στο πρωτάθλημα τον Παναθηναϊκό και κερδίζοντας στον τελικό του Κυπέλλου τον Ατρόμητο.

*** Την ίδια χρονιά στο μπάσκετ ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα, αφήνοντας πίσω του τον Παναθηναϊκό και κέρδισε τον τίτλο στην Ευρωλίγκα, με τη νίκη του στον τελικό επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την οποία τώρα αντιμετωπίζει στον ημιτελικό. Τότε, ο Ολυμπιακός είχε νικήσει στον ημιτελικό την Μπαρτσελόνα. Τώρα, μπορεί να παίξει στον τελικό με την άλλη μεγάλη ισπανική ομάδα, τη Ρεάλ Μαδρίτης.

*** Μήπως πράγματι το 2012 δεν είναι μακριά…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x