Κώστας Νικολακόπουλος

Το 34-4-0 του Μίτσελ από κάτι τέτοια κινδυνεύει

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr την φοβερή επίδοση του προπονητή του Ολυμπιακού και πως μπορεί να κινδυνεύσει «σε ανύποπτο ματς».

• Μπορεί να θεωρείται διαδικαστική η ρεβάνς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα στην Τρίπολη για το κύπελλο, αλλά εγώ νομίζω ότι τουλάχιστον ο Μίτσελ δεν το βλέπει έτσι. Κι όχι μόνο για τους προφανείς λόγους που κάθε προπονητής του Ολυμπιακού δεν θα ήθελε ένα αποτυχημένο αποτέλεσμα για την ομάδα του, ακόμη κι αν αυτό δεν επηρέαζε την υπόθεση πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου.

• Ο Μίτσελ έχει ένα λόγο παραπάνω. Ένα πολύ σοβαρό λόγο-ένα φοβερό προσωπικό του ρεκόρ! Πολύ απλά διότι συμπληρώνει ένα χρόνο στον πάγκο του Ολυμπιακού σε λίγες ημέρες και παραμένει αήττητος από οποιαδήποτε ελληνική ομάδα τόσο σε αγώνα πρωταθλήματος, όσο και σε αγώνα κυπέλλου!

• Αυτό το 34-4-0 που έχει ο Μίτσελ στα 38 παιχνίδια του στον πάγκο του Ολυμπιακού, σαφώς κι είναι μία επίδοση για την οποία μπορεί να υπερηφανεύεται ο Ισπανός τεχνικός. Γιατί λοιπόν να θέλει να χάσει αυτό το αήττητο, που μάλιστα συνοδεύεται από ένα απίστευτο συντελεστή τερμάτων; 107-17!!! Δηλαδή, +90!

• Δεν υπάρχουν προπονητές παγκοσμίως να έχουν τέτοιο ρεκόρ, έστω σε επίπεδο ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Το έχει ο Μίτσελ. Και νομίζω πως ξέρει καλά πως κάτι τέτοια παιχνίδια, σαν κι αυτό στην Τρίπολη, με τον Ολυμπιακό να έχει το 4-0 του πρώτου αγώνα, είναι πολύ επικίνδυνα για να πάθει τη νίλα. Με τη συγκυρία μάλιστα να είναι πως το ντεμπούτο του στην Ελλάδα το έκανε ακριβώς στο ίδιο γήπεδο και με τον ίδιο αντίπαλο πέρσι το χειμώνα, με τη νίκη του Ολυμπιακού 1-0 στις καθυστερήσεις με τον Μήτρογλου.

• Θα έχει ενδιαφέρον πραγματικά πως θα διαχειριστεί το παιχνίδι με τον Αστέρα ο προπονητής, αλλά κι οι παίκτες του…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x