Ψυχαγωγία

Το AthensCon… σάρωσε! (video)

Το μεγάλο συνέδριο που έχει στο επίκεντρό του την ποπ κουλτούρα, το AthensCon, του οποίου χορηγός ήταν ο ΣΠΟΡ FM, σάρωσε το σαββατοκύριακο 3 και 4 Δεκεμβρίου!

Τo AthensCon, το πρώτο πραγματικά μεγάλο συνέδριο της χώρας που αντλεί επιρροές από τα Comic-Con και τις εκθέσεις του εξωτερικού με επίκεντρο τα μοντέρνα χόμπι και τις καθημερινές ασχολίες του κόσμου, επέστρεψε στην Αθήνα το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, 3 και 4 Δεκεμβρίου. Όπως κάθε φορά, αγκάλιασε όλα τα είδη της ποπ κουλτούρας και τα χόμπι που απορρέουν από αυτήν. Τα κόμικς, ο κινηματογράφος, τα video games, τα επιτραπέζια παιχνίδια, όλα αυτά μας χαρίζουν συναισθήματα που κάνουν την καθημερινότητα πιο απολαυστική. Το φεστιβάλ είναι γεμάτο ζωή, χρώματα και συναισθήματα όλων των ειδών που γεννιούνται μέσα από το κάθε βήμα που κάνουν οι επισκέπτες στο χώρο της διήμερης εκδήλωσης.

Οι ενασχολήσεις και τα χόμπι που πηγάζουν από την ποπ κουλτούρα δεν έχουν όριο ηλικίας. Γι' αυτό, άλλωστε, όποια δεκαετία και να μεγάλωσε κάποιος '70s, '80s, '90s ή και τη νέα χιλιετία, όλο και κάποια ταινία, κόμικ ή video game του έχει κάνει τόσο μεγάλη εντύπωση ώστε να αντιπροσωπεύει κάτι σημαντικό γι' αυτόν. Το AthensCon ξυπνάει το παιδί μέσα σε όλους -είτε έρθει κάποιος μόνος του, με την παρέα του, ή με την οικογένειά του, για όλους υπάρχει κάτι που προσελκύει το ενδιαφέρον.

Στο φεστιβάλ οι επισκέπτες συνάντησαν από κοντά ηθοποιούς και καλλιτέχνες διεθνούς και εγχώριου βεληνεκούς, συγγραφείς και σκιτσογράφους από το χώρο των κόμικς, ηθοποιούς από αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές, αλλά και celebrities που έλαβαν μέρος σε ομιλίες, μοίρασαν αυτόγραφα και βγήκαν φωτογραφίες με τους επισκέπτες. Παράλληλα, οι επισκέπτες έμαθαν νέες τέχνες συμμετέχοντας στα σεμινάρια και τα workshops σε συνεργασία με επίσημες σχολές και δασκάλους. Απέκτησαν, παράλληλα, νέα χόμπι δοκιμάζοντας καινούργια video games, γνωρίζοντας κάποια από τα πολυάριθμα επιτραπέζια παιχνίδια, αλλά και συμμετέχοντας στις πολυποίκιλες δραστηριότητες που φιλοξένησε το φεστιβάλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x