Θαλάσσια Σπορ

Το GREAT WINDSURF EVENT αρχίζει!

Οι “The Great Boarders”, και οι καλύτεροι αθλητές του Freestyle Windsurf συναντιούνται, για τρίτη χρονιά, σε ένα συναρπαστικό 2ήμερο Freestyle Windsurf Event στην παραλία Αλυκών Αναβύσσου,

Οι “The Great Boarders”, powered by Frulite On the Go και οι καλύτεροι αθλητές του Freestyle Windsurf συναντιούνται, για τρίτη χρονιά, σε ένα συναρπαστικό 2ήμερο Freestyle Windsurf Event στην παραλία Αλυκών Αναβύσσου, το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Ιουλίου.

Οι σανίδες βγαίνουν στο κύμα και η ομάδα των “The Great Boarders” με τη φυσική ενέργεια του Frulite On the Go υπόσχεται ένα εντυπωσιακό θέαμα σε ένα μοναδικό σκηνικό στο Kouros Club, στην παραλία της Αναβύσσου!

Οι απολαυστικές γεύσεις του Frulite On the Go, Κοκτέιλ Πορτοκάλι-Βερίκοκο και Πορτοκάλι-Νεκταρίνι, σε συνδυασμό με ένα δυναμικό DJ set θα είναι εκεί για να απογειώσουν τους θεατές μαζί με πολλές άλλες εκπλήξεις!

Το 2ημερο event ξεκινά το Σάββατο 27 Ιουλίου και κορυφώνεται την Κυριακή 28 Ιουλίου με τους κορυφαίους αθλητές του Freestyle Windsurf να τα δίνουν όλα στο μεγάλο τελικό! Η ακαταμάχητη 3πλη φυσική ενέργεια του Frulite On the Go και οι extreme freestyle επιδόσεις των αθλητών θα δώσουν τον παλμό σε ένα άκρως καλοκαιρινό και δυναμικό happening πάνω στο κύμα!

Μείνετε συντονισμένοι στο www.thegreatboarders.gr για όλα τα νέα που αφορούν στο event και την ομάδα των «The Great Boarders».


Λίγα λόγια για το Frulite On the Go

Το Frulite On the Go λανσαρίστηκε στην Ελληνική αγορά το 2002. Λόγω των βιταμινών Β6, Β12 και C που περιέχει και του 3πλού ενεργειακού πακέτου από Guarana, Ginseng & Φυσική Καφεΐνη, είναι ένα ενεργειακό φρουτοποτό που σε κρατάει μέσα στη διάρκεια της ημέρας. Η γκάμα περιλαμβάνει 2 γεύσεις; Κοκτέιλ Πορτοκάλι-Βερίκοκο και τη νέα γεύση Κοκτέιλ Πορτοκάλι-Νεκταρίνι, οι οποίες διατίθενται σε συσκευασία PET των 500ml. Τα νέα γραφικά στις συσκευασίες Frulite On the Go, με έντονο μαύρο χρώμα στο background, χρωματικές αντιθέσεις και νέο κάθετο λογότυπο, τονίζουν ακόμα περισσότερο τον δυναμικό χαρακτήρα του προϊόντος και προσφέρουν ενέργεια στο μέγιστο!

Η πλατφόρμα “The Great Boarders” για 3η χρονιά συναντά τους fans των αθλημάτων σανίδας!

Το Frulite On the Go συνεχίζει δυναμικά για 3η συνεχόμενη χρονιά την πλατφόρμα αθλητικών action board sports events “The Great Boarders”, ανεβάζοντας την ένταση στο maximum στους λάτρεις των αθλημάτων σανίδας! Η αρχή έγινε με το “The Great Boarders” Extreme Slope Style snowboard event που πραγματοποιήθηκε στη χιονοδρομική πίστα των Καλαβρύτων και συνεχίστηκε με το δυναμικό 2μερο Skateboard Event, στο The Mall Athens!
Για να μείνετε συντονισμένοι στη φυσική ενέργεια του Frulite On the Go, επισκεφθείτε το site, www.thegreatboarders.gr το οποίο είναι πλέον ανανεωμένο με πολλές ενότητες, φωτογραφίες, video, πληροφορίες και επικαιρότητα από action board sports και πολλά άλλα, δίνοντας ένα διαφορετικό στίγμα στις κοινότητες των action board sports.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x