Δελτία Τύπου

Το INTERSPORT Mixed Open Series by Efi Sfyri επιστρέφει

Τρίτο τουρνουά με ανδρικό και μεικτό πρωτάθλημα beach volley για 8η συνεχή χρονιά από την INTERSPORT και την Έφη Σφυρή, το Σάββατο και την Κυριακή 9-10 Ιουλίου στο Varkiza Resort - Yabanaki beach.

Το INTERSPORT Mixed Open Series by Efi Sfyri πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2009 σε συνεργασία με το Vari Sports Club και το Beach Volley Academy by Efi Sfyri.

Φέτος, για 8η χρονιά το μεικτό πρωτάθλημα beach volley της INTERSPORT επέστρεψε με 4 νέα τουρνουά για τους λάτρεις του πιο hot καλοκαιρινού αθλήματος.

Το τρίτο τουρνουά του πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 9-10 Ιουνίου με πλήθος συμμετοχών και θεατών σε ένα τουρνουά με ατμόσφαιρα πάρτυ.

Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 10:00 και τις δύο μέρες με τρεις διαφορετικές κατηγορίες και κορυφώθηκαν στις 20:00 με τον τελικό του μεικτού. Νικητές της κατηγορίας Golden η Μίνα Τσαπούρη και ο Γιώργος Κανατσούλης που νίκησαν στον τελικό αγώνα την Έλενα Νεοφύτου και το Γιάννη Σφυρή με σκορ 21-14.

Πρώτοι στο μεικτό της κατηγορίας Silver η Βάσια Παπαγιαννοπούλου και ο Βύρων Γεωργιάδης που νίκησαν στον τελικό τη Σοφία Κάτση και το Μάνο Δάρα με σκορ 21-18.

Παράλληλα, στο ανδρικό τουρνουά Silver νικητές αναδείχθηκαν οι πολύ σταθεροί Κωνσταντίνος Ζαχαρίας και Γιώργος Μισύρης. Τη δεύτερη θέση κατέλαβαν οι Νίκος Ζινιέρης και Χρήστος Κόσκορος με πολύ καλή απόδοση.

Η Έφη Σφυρή που διευθύνει την Ακαδημία του Vari Sports Club δήλωσε: «Και αυτή η διοργάνωση συνοδεύτηκε από μεγάλη επιτυχία και εντυπωσιακούς αγώνες. Tα τρία διαφορετικά τουρνουά γέμισαν το Σαββατοκύριακο με δράση για όλα τα επίπεδα των αθλητών.

Ωστόσο, τα μεικτά τουρνουά παραμένουν η πιο fun εκδοχή του beach volley γι αυτό και μονοπωλούν το ενδιαφέρον του VSC BV Academy by Efi Sfyri για την περίοδο του καλοκαιριού, δεδομένης της μεγάλης απήχησης τους. Για όλο το φετινό καλοκαίρι, η παραλία του Varkiza Resort- Yabanaki beach σας περιμένει με συνεχή τουρνουά και πολύ δράση στην άμμο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x