Τεχνολογία

Το LG Optimus L7 2 είναι εδώ

Πρόσφατα, μέσα από τις σελίδες του Enterntity, παρουσιάσαμε το LG Optimus L3 II, το μικρότερο και φθηνότερο από τη νέα γενιά smartphone της L. Το L7 II που θα δούμε σήμερα.

Πρόσφατα, μέσα από τις σελίδες του Enterntity, παρουσιάσαμε το LG Optimus L3 II, το μικρότερο και φθηνότερο από τη νέα γενιά smartphone της L. Το L7 II που θα δούμε σήμερα, είναι αντίστοιχα η ακριβότερη από τις τρεις συσκευές της σειράς αυτής και έρχεται να αντικαταστήσει το Optimus L7 που είχε κυκλοφορήσει την προηγούμενη χρονιά. Η επίσημη τιμή του βρίσκεται στα €299, ωστόσο ήδη μπορεί κάποιος να το βρει σε αρκετά χαμηλότερη τιμή, ανάλογα από το κατάστημα από το οποίο θα το αποκτήσει.

Η συσκευή ακολουθεί την σχεδιαστική φιλοσοφία που εφαρμόζει η LG τον τελευταίο χρόνο, με το L7 ΙΙ να βασίζεται σε παραλληλόγραμμου τύπου σχεδίαση. Οι διαφορές σε σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά είναι μικρές όσον αφορά στις διαστάσεις, με το L7 II να είναι ελαφρώς κοντύτερο και ταυτόχρονα ελαφρώς πιο παχύ σε σχέση με το L7. Σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε πως η συσκευή έχει τις ιδανικές διαστάσεις, χωρίς να είναι ούτε πολύ μεγάλο ούτε πολύ μικρό, κάτι που οφείλεται στο γεγονός ότι χρησιμοποιεί οθόνη διαγωνίου 4,3’’. Μάλιστα, το bezel της οθόνης είναι το ελάχιστο δυνατό, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα να διατηρούνται οι διαστάσεις σε φυσιολογικά επίπεδα.

Η συσκευή χρησιμοποιεί πλαστικά μέρη, με την ποιότητα κατασκευής να είναι καλή και τη συσκευή να μεταφέρει καλή αίσθηση στα χέρια του χρήστη. Το αφαιρούμενο πίσω καπάκι έχει μια ελαφρά σαγρέ αίσθηση, κάτι που βοηθάει το χρήστη, ώστε να μη του γλιστρά όταν την κρατάει στα χέρια. Πίσω από το καπάκι βρίσκουμε τη θέση για τις κάρτες SIM και τη θύρα microSD, ενώ πάνω στο ίδιο το καπάκι συναντάμε τοποθετημένη τη κεραία του NFC chip που ενσωματώνει. Η μπαταρία είναι επίσης αφαιρούμενη και με χωρητικότητα που φτάνει στις 2460mAh, προσφέρει πραγματικά εξαιρετική αυτονομία, το οποίο είναι και ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά της συσκευής.

Στο πίσω μέρος συναντάμε και τη κάμερα των 8MP, η οποία συνοδεύεται από φλας. Η ποιότητα που προσφέρει είναι σχετικά καλή, κυρίως όσον αφορά όταν τη χρησιμοποιούμε σε ιδανικές συνθήκες φωτισμού. Ωστόσο, οι δυνατότητες βιντεοσκόπησης περιορίζονται σε χαμηλότερη ανάλυση από αυτή που θα περίμενε κάποιος και συγκεκριμένα στα 720x480 pixel. Προφανώς, ο επεξεργαστής που ενσωματώνει η συσκευή δεν είναι ικανός να επεξεργαστεί υψηλότερης ανάλυσης βίντεο. Όσον αφορά στη μπροστινή κάμερα, αυτή έχει ανάλυση VGA, προσφέρει την απολύτως τυπική ποιότητα και ουσιαστικά προτείνεται αποκλειστικά για χρήση σε βιντεοκλήσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια του αφιερώματος εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x